Vidskepelse!

17 oktober 2012 at 11:41

 

Var finns kritiken?

 

Jag fick syn på den här ”dekalen” och ser att ”vänsterns” anhängare okritiskt  sluter ortodox religion till sitt bröst. När man vill kritisera islamister och deras ohyggliga mord på kvinnor och barn så avfärdas man som ”islamofob” ! Detta missbrukade ord, vänstern har genom alla år haft en förkärlek att sätta stämplar i pannan på andra människor. Under många år så kallades våra poliser för ”fascister” och denna stämpel sätter man gärna på de man ogillar.
Jag såg en film på tv om ortodoxa judar i Israel och hur de såg på kvinnor. Kvinnor skulle sitta längst bak i bussen precis som de svarta fick göra i sydstaterna i USA en gång i tiden.

Om man skulle anamma vänsterns synsätt så skulle ju den filmen vara antisemitisk!

Vi har i dagarna sett hur en ung flicka i Pakistan som har talat för att flickor ska få gå i skolan blivit skjuten av talibaner . De säger också att om hon överlever så ska de försöka mörda henne.
Talibaner är ju islamister och det vore väl själva f-n om inte demokratiska människor skulle få kritisera dessa islamister utan att stämplas av självutnämnda tyckare på vänsterkanten.

Jag gillar inte Jehovas vittnen eller andra sk bokstavstrogna religiösa fanatiker. De förpestar samhället med sina avvikande regler.
I Jonas Gardells serie om hur homosexuella har behandlats så finns det ett talande exempel med om hur Jehovas vittnen behandlar sina barn som kommer ut som homosexuella, de bryter all kontakt med dem.

Islamister går ett steg längre , de mördar homosexuella. Varför i hela fridens namn skulle vi acceptera denna sk kvasireligion och dess utövare?

En gång i tiden sa alla inom vänstern att de var ”Marxister” , det är tydligt att de har lämnat Marxismen eftersom de godtar även vidskepelse .
Bara för att vi har invandrare i vårt land så ska man tydligen lägga ner kampen för upplysning och agerandet mot vidskepelsen.

Religiöst lidande är på samma gång uttryckandet av verkligt lidande och en protest mot verkligt lidande. Religion är den förtryckta varelsens suck, hjärtat i en hjärtlös värld, och själen hos själlösa villkor. Den är folkets opium.  
— Karl Marx
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Ingen vill ha diktatur inom sjukvården! Sjukvård igen!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: