Karl Petter flummar på!

19 oktober 2012 at 10:02

Karl-Petter och arbetslösheten!

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fem-punkter-mot-arbetslosheten_7595046.svd

Igår skrev jag om hur man på ABC-nyheterna öppet berättade om hur barn som nyss kommit till Sverige inte kunde simma liksom att kvinnor från andra länder inte går på mammografi och hur man tog tag i dessa problem.

När jag läser LO ordförande Karl-Petter Thorwaldssons artikel om arbetslösheten i Sverige så finns inte en enda rad med om invandrarnas situation. Han redovisar bara en kall siffra på 400.000 arbetslösa.

Dels borde han beröra att det varje år kommer uppåt 50.000 nya invandrare till Sverige, ofta numera med ytterst liten skolning bakom sig. Koranskola på två år är totalt värdelöst på den svenska arbetsmarknaden.
Alla dessa barn som kommer hit och som inte klarar av skolan kommer att finnas med i Karl-Petters   siffra framöver.
På tio år kommer det hit fler än vad det finns arbetslösa idag och detta kommer att leda till motsättningar och ett motstånd som yttrar sig i allt större valsiffror för SverigeDemokraterna (SD)!
Att då som LO-ordförande inte ens i en artikel på en helsida nämna ordet invandring visar vilken beröringsskräck som finns.

Vi brukar säga att vi ska lära av andras misstag och i det här fallet så vet vi vad som händer när varsel kommer på de stora arbetsplatserna så som sker nu på en mängd olika orter. Mullret mot invandringen stiger direkt från de som förlorar sina jobb och inga nya finns.
Förr kunde man alltid köra taxi men här i Stockholm så jobbar numera till 95% olika invandrare. De flesta servicejobb utförs numera på klassiskt vis av just invandrare. Historien upprepar sig som vanligt.

Om Karl-Petter och andra ska kunna göra något åt arbetslöshet och annat som följer i spåren av stor invandring, då måste man också kunna tala om det öppet.

Törs man inte ställa sig frågan tex. om vi tar in för många nu eller frågan om skolornas kapacitet att klara dessa nya elevers behov . Ja, då är jag rädd för att landets problem bara blir ännu större.

Efter hur många bränder  eller mord ska man inse att det finns problem?
Hur många Södertälje ska vi uppleva innan någon sätter hela problemet rakt upp på bordet?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Sjukvård igen! Kommunisterna finns där i bakgrunden!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: