Kommunisterna finns där i bakgrunden!

20 oktober 2012 at 13:59

Ship to Hamas!

Naturligtvis blev skeppet Estelle bordat av Israel, de brukar ju hålla vad de lovar  när det gäller sådant här!
De ombord visste ju detta redan från början så det blir bara löjliga krokodiltårar från dem att fälla.
De är ute för att provocera helt enkelt.Henry Ascher från Göteborg är en ivrig deltagare sedan många år. Han talar om ”frihet” med patos i rösten denne stalinist. Jag har inte minsta tilltro till människor som är organiserade kommunister, allt de gör är ett led i sin tro på revolutionen .
Allt planeras in i minsta detalj av partiet, annars hade han inte varit med där.
Alla organiserade kommunister följer exakt vad partiet stakar ut i samarbete med sina Palestinska kamrater. (KFML-KFMLr-KPMLR och nu KP) som HA tillhör sedan många år har alltid haft goda förbindelser med kommunister i Palestina. http://sv.wikipedia.org/wiki/PFLP

Henry Ashers kamrater inom PFLP är inga dunungar utan står för en hårdför linje likt Hamas.
Israel ska utplånas enligt dessa organisationer.

Att då Israel tar till hårda metoder att försvara sig är i mina ögon inte ett dugg konstigt .
FN har en gång för alla bestämt att staten Israel ska finnas och på fyrtiotalet när beslutet skulle tas så var Stalin och Sovjetunionen de främsta att tala för denna lösning. 

FN:s beslut går ej att upphäva och detta måste alla lära sig att inse och göra det bästa av. Förhandlingar som tvingar bägge parter att göra något konkret är den enda vägen.
Dessa två folk skulle kunna få hela området att växa till en mycket fruktbar zon med utbildning, arbete, jordbruk osv som skulle kunna slå världen med häpnad.

Våta vänsterdrömmar om att göra heroiska ingripande med en liten båt med varor som ändå finns där nere blir bara den eländiga plakatpolitik som Göteborgskommunisterna alltid har hållit på med.
Vem minns inte deras ”leve vilda strejkerna” och det stora misslyckandet på Arendalvarvet  mfl platser?
Vem minns inte deras kamp mot ”borgarklassens perversa homoliv” där de gick ut i en äcklig hatkampanj mot homosexuella?

Nu har de dragit med sig ”nyttiga idioter” i sin kamp för olika saker. Den gamla tesen från Lenin gäller fortfarande att man ska lura med sig godhjärtade människor i aktioner av olika slag , bara det gagnar partiet och ”saken”!

Själv har jag många års erfarenhet av kommunistiskt arbete och kan alla krumbukter och tankar inom dessa rörelser. Allt för PARTIET är vad som gäller!

http://www.polkagris.nu/wiki/KFML(r)

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Karl Petter flummar på! Klasstillhörighet?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: