Robbie Williams!

02 november 2012 at 22:27

Robbie Williams, en fantastisk artist och människa!

http://www.svt.se/skavlan/robbie-williams-jon-bon-jovi-och-martin-kellerman
Jag har följt denna kille ända sedan början av hans karriär, uppgångar och nedgångar. Hans nerver har aldrig stått honom bi utan hans scenskräck och depressiva perioder har tidvis förlamat honom. Men, han reser sig alltid och kommer igen! Trots massor med droger och alkohol så gjorde han något åt detta också.
Det var underbart att höra honom berätta om sin lilla nyfödda flicka och hans tankar om sin hustru i kvällens program med Skavlan.
Bättre kärleksförklaring till en kvinna får man leta efter!
Här finns en 30 minuters konsert med Robbie som är otroligt bra, se den här:
http://www.youtube.com/watch?v=dWpf2Y5DcIw

Robbies talang som både sångare och underhållare är mer än fantastisk och underhållaren såg vi ikväll under Skavlans program. Öppen och rolig!
De som inte ser honom som annat än popsångare ska veta att hans jazzsång är en guldgruva att lyssna på. Swingsångare i Sinatras stil och det svänger om honom!
Hela Skavlans program ikväll var ett toppenprogram!!

Talkshow med Fredrik Skavlan. Del 9 av 12. Veckans program spelas in i London och bjuder på gäster som artisten och nyblivne pappan Robbie Williams och brittiska komikern och författaren Dawn French, aktuell med romanen ”En liten smula underbar”. Vi träffar också skaparen av seriefiguren ”Rocky”, Martin Kellerman, och den norske författaren och Rocky-fanset Karl Ove Knausgård. Kellermans tecknade kärlekshistoria ”Rocky & Edith” ges nu ut på Knausgårds eget förlag. I över 25 år har Bon Jovi varit ett av världens mest säljande rockband. Under våren åker de ut på en ny världsturné och i kväll möter vi bandets frontfigur tillika familjemannen Jon Bon Jovi.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , .

Kvinnor! Humor?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: