Expressen gör jobbet!

16 november 2012 at 12:37

fredag, november 16, 2012

Expressen gör ett bra jobb!

http://www.expressen.se/nyheter/gangsterbluffen—film-avslojar-sd-topparna/

Tidningen Expressen gör på ett par dagar det som borde ha gjorts för länge sedan .De låter SD klä av sig in på bara kroppen av egen maskin, så ska en slipsten dras.
Allt våld mot SD under åren har enbart hjälpt fram dem till den position de har haft den senaste tiden. SD har blivit de som har stått under attack av odemokratiska vänstermänniskor.
SD har kunnat framstå som mer och mer rumsrena. När sedan  olika skribenter försöker klistra på dem fasciststämpeln så blir allt helt fel. SD är ett populistparti som tagit sin politik från höger till vänster.
Vänster i sin utrikespolitik där de går samman med vänstern i frågan om att ta avstånd från våra modiga soldater i Afghanistan. Vänster i frågan om att gå ur EU osv.
Höger i frågan om nationen där de uppvisar gammal unken raspolitik.

Inrikes så står de för den gamla sk folkhemspolitiken.

Nu har vissa i deras ledning visat vad de går för när de får några öl innanför västen. Jag tvivlar inte ett ögonblick på deras uppriktighet när de säger sig att de har ånger. Självklart att de ångrar sig nu när de ser hur korthuset SD börjar falla samman.
Av fyllon och barn får man veta sanningen, sägs det ibland och så är det nog också.
Var Expressen får sina videos från är mycket intressant men det lär de naturligtvis inte avslöja men bara tanken på detta är spännande!
Så här ska ”tredje” statsmakten arbeta och det är fint att det är liberala Expressen som nu åstadkommer detta fina arbeta.
Aftonbladet kan få fortsätta med sina lögner som de har blivit experter på att föra ut till folk !Tidningar som är ensidiga och förutsägbara  är enbart trista att läsa!
Heja Expressen!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , .

Hurra för Götaland, Hurra för Svealand, Hurra för Kaffeland! Vad bör göras?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: