Olustiga siffror för Sverige!

28 november 2012 at 9:33

Siffror som döjer tragedier och ett land i utförsbacken!

”I fjol utfördes 37 700 aborter i Sverige.
Därmed ökade marginellt antalet aborter, per kvinna i fertil ålder, jämfört med 2009. Men i en åldersgrupp, den yngsta, ses en tydlig minskning. Och det är fjärde året i rad som tonårsaborterna går ned, enligt Socialstyrelsens statistik.”

Sverige ligger med dessa siffror i topp i Europa , varför? Vi är ju alltid i våra egna ögon det mest upplysta av alla folk i världen? Vet inte män och kvinnor vad preventivmedel är för något eller hur man använder sig av det?

”Man fick leta förgäves efter Sverige igår morse när BBC publicerade en ny rankning av världens bästa skolsystem. Bredvid nätartikeln, där det konstaterades att Finland och Sydkorea gör bäst ifrån sig, låg en tjugo-i-topp-lista. Där fanns Danmark och Ungern, Slovakien och Ryssland. Men inte Sverige. Hade vi alldeles glömts bort?”

Ja, Sverige hamnar verkligen bakom  många länder idag vad gäller utbildningens kvalité, som först på 21 plats ! Det visar sig också att lärarna som de senaste åren har kommit ut på skolorna inte håller måttet. Deras betyg var sämre än tidigare generationer tex. Att detta slår igenom på eleverna kan man nog vara ganska säker på. Dessutom kan man tydligt se sämre resultat i invandrartäta områden ! Barn som kommer hit i tex 10-12 års åldern omhändertas inte på ett riktigt sätt i skolorna och blir på detta sätt chanslösa till att tillgodogöra sig undervisningen.

Läs eller hör det här som också påvisar en tendens som aldrig kan vara bra för ett land, enklaver växer fram även på små orter:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5361193 

Bostadssegregationen har fördubblats i Sverige de senaste 20 åren. Det här visar ett unikt siffermaterial från SCB som Sveriges Radio låtit ta fram. Trenden är densamma i hela landet. Andelen människor med invandrarbakgrund har ökat kraftigt i vissa stadsdelar även på mindre orter.

När vi får dessa enklaver så blir språkutvecklingen sämre, barn födda i Sverige talar dålig svenska och klarar sig mycket dåligt i skolan. Arbetslösheten ligger alltid på högre tal i dessa områden liksom kriminaliteten.
Sjukligheten ligger också högt , ja, människor mår dåligt helt enkelt. 

Det är bara landets ledande politiker som blundar för alla dessa fakta , ingen gör något radikalt åt alla dessa problem. Vad de än säger så visar ju alla siffror att det går åt fel håll!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Är du en hycklare? Är SD ett fylleparti?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: