Är SD ett fylleparti?

29 november 2012 at 16:23

torsdag, november 29, 2012

Fyllepartiet

Ett parti där de agerande går för fullt på alkoholen. Fem personer har figurerat på kort tid av SD.s ledande elit.
Det mest beklagansvärda är William  Petzälls öde. Se här:http://www.svt.se/ug/petzalls-missbruk-en-shoppinglista-av-droger
Jag kan inte än annat tycka synd om samtliga inblandade och särskilt  Williams mor . Det var så tragiskt att se detta program där de verkligen visade upp hela tragedien att vara missbrukare från så unga år. Men, man börjar ju också förstå att alldeles för många unga män i SD är mycket vårdslösa med alkoholen. Petzäll hade kanske otur i sitt liv när han blev medlem i SD och hamnade bland många drickande partikamrater?
Idag avgick riksdagsmannen Isovaara omedelbart när det uppdagades att han i fyllan och villan betett sig som ett svin.Han ljög dessutom inför både Expressen och sitt eget parti.
I Uppdrag granskning framkom det att William Petzäll var rädd till slut för offentligenheten efter dels ett knivöverfall samt att han blivit utsatt för hot under lång tid från vänstern ungdomliga slagsmålsskara.
I många år har jag pekat på det ovärdiga och faktiskt rent fascistiska sättet från vänstern att behandla sina politiska motståndare. De ropar själv under sina demonstrationer ”inga fascister på våra gator”  men i verkligheten är det ju vänstern som fullt ut agerar just som fascister.
Ingen har rätt varken från höger eller till vänster att agera så att människor måste leva med rädsla och en hotbild ständigt över sig!
Överhuvudtaget har man inte rätt att störa andras lagliga möten och man får faktiskt finna sig i att polisen tar i med hårdhandskar  när man inte sköter sig. Och poliser ska verkligen inte behöva höra svordomar eller bli kallade för olika fula namn från demonstranter när de utför sitt arbete.
När det gäller SD så behöver de skärpa upp sitt synsätt på alkoholen, aldrig alkohol i partisammanhang tex är en mycket bra regel!

Jag förstår att många inom SD är pressade pga den politik de förfäktar men det borde också stämma till eftertanke om det är lämpligt att tappa kontrollen över sig själv med hjälp av alkohol. De om någon behöver vara klara i hjärnan så påpassade som de är.
SD kunde börja med att plädera politiskt för ett samhälle utan droger och leva  själv efter denna  norm.
Då skulle åtminstone jag börja få lite respekt för SD!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Olustiga siffror för Sverige! 30 november 1939!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: