Ner med Assad-regimen!

01 december 2012 at 9:42

lördag, december 01, 2012

Solidaritet med Syriens folk!

I nättidningen FiB/kf står följande : ”Medierna fylls med krigspropaganda mot Syrien och vi menar att det är viktigt att människor med andra erfarenheter får komma till tals. Detta blir alltså inte möjligt idag på ABF. Det demokratiska utrymmet stryps.”

ABF har varje år ett sk ”socialistiskt forum” där bla olika diktaturkramare möts. Där skulle också det nybildade solidaritetsorganisationen för Syrien deltagit.
Nu har ABF tagit beslut att inte låta dem tala där.

ABF har sent om sider förstått att en organisation som ytterst sätt gagnar regimen i Syrien  inte bör vara med  men det underliga är ju att ABF låter Cubatrogna fortsätta sin propaganda för Castro-Stalinismen?

Samma personer som finns bakom Afghanistan-solidaritet återfinns i denna Syriengrupp och tidningen Fib öppnar  upp sina spalter. Mönstret känns igen !
Luddiga resonomang där USA utmålas som den värsta folkmördaren i vår tid.
Assad som folkmördare talar man inte om. Den mycket stora   flyktinggruppen viftas bort trots att de flesta flyktingar kan berätta om regimens terror. Osv.

På en punkt har de ändrat taktik, de talar nu om att det finns islamister inom revolutionen , när det gäller Afghanistan ligger man mycket lågt med att berätta något om talibaners försök att återta herraväldet.

När det gäller Syrien så finns det tyvärr små grupper islamister bla från Sverige men de kan aldrig bli ett alibi för att i princip bidraga till ett försvar för regimen Assad!

Regimen Assad kommer att falla och det finns inte en chans för en demokrat att försvara en diktatur av det slaget lika lite som man på något sätt kan sympatisera med diktaturen på Cuba.
Tidningen FiB har ända sedan de kickade chefredaktören som åkte till Kambodja   och skildrade sanningen om Pol-Pot och massmorden befunnit sig på nedre botten vad gäller sanningen.

Det var avskyvärt att tona ner Pol-Pot affären och det är lika avskyvärt att slira på sanningen om vad som händer i tex Syrien med agerandet från det härskande skiktet omkring Assad!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

30 november 1939! Bota sjukdomen i vårt land!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: