SD:s siffror stiger!

06 december 2012 at 14:01

torsdag, december 06, 2012

Intressanta siffror!

Siffror kan säga en hel del tex att utrikes födda män börjar att sympatisera med SD + 3.5 %!
Facklärda arbetare + 4.0%  osv.
Totalt uppvisar SD en ökning med 2.5% och det är en säkerställd uppgång.

Intressant är också de relativt låga siffror SD uppvisar i Storstockholm, endast 3.3 %. Varför är vi som bor i Stockholm generellt mer  mot SD:s politik? Sydsverige har mycket höga siffror och då ska man komma ihåg att polariseringen mellan människor har pågått ovanligt länge därnere. Vi har också en mycket rabiat vänster där nere som med sin vulgärpolitik inte har gjort läget direkt sämre för SD.

Att inte erkänna eller ens vilja se vart den förda politiken leder i tex Rosengård är ett svek inte minst mot de som bor där. Ett misslyckande som visar sig i starka siffror överallt i Skåne.

Arbetarklassen ser de stora partierna bara fortsätta som om inget hänt allt medan de själv mister sina jobb. Ekvationen för Svensson  går inte ihop. Pengar finns för att ÖKA på invandringen men han själv står där som den ständiga förloraren. Studenten utan lägenhet måste ju också fundera på varför man tar in ännu mer folk från tex Somalia  allt medan han själv har svårt att sköta sina studier pga av ständiga flyttningar mellan sofforna.

Man behöver ju inte ha gått ut någon högskola för att inse att det kostar pengar när familjer med 8 barn anländer.  Det är ju bara att gå till våra myndigheter och deras beräkningar vad en stor familj kommer att kosta varje år.
OBS Jag säger inte att Sverige ska stoppa alla flyktingar men man ska gå mer  i samarbete med FN och EU istället för den väg Sverige ensam har gått in på där man faktiskt med alla bidrag och stöd lockar människor att välja vårt land istället för andra länder.

Att SD får allt större stöd bland arbetarklassen innebär att något nytt håller på att ske i vårt land. Den dag SD lyckas att få mer röster i Stockholm då kommer detta att vara som en plog rakt in i samhället.

Journalister,politiker (särskilt på vänsterkanten) är förblindade av sin nästan religiösa tro att Sverige är paradiset på jorden som ska kunna hjälpa hela jordens befolkning. Denna storvulna politik skapades under Palmeåren då Sverige trodde sig vara mittpunkten på jorden.
Sanningen är ju den att Olof Palme var med och körde Sverige ekonomiskt i botten fast få vill offentligt tillstå detta.

Nu håller samtliga stora partier på att vara med att köra Sverige i botten samt bidraga till främlingsfientlighet.
När vänstern mässar om ”rasismen” i vårt land så visar det bara hur avskärmade de är från verkligheten.  Rasister finns men i väldigt liten skala, svensken i gemen har inget emot andra människor pga av hudfärg eller ursprung men man ska ”göra rätt för sig” och kunna tala landets språk.
När SD utmålas som ett ”fascistiskt” parti eller rent av ”nazistparti” så har man inte förstått någonting utan bara använder dessa uttryck för att felaktigt svartmåla.
Som vi ser av dagens undersökning så har den taktiken totalt misslyckats.

Kom på något nytt istället, börja tex att granska hur livet fungerar i våra enklaver runt om i landet. Vad anser de som bor där? Hur ser deras drömmar ut? Varför finns de inte med i det svenska samhället?  Varför deltar de inte mer i den kultur som finns med musik ,teater, opera m.m?
Kort sagt , vi ser våra invandrare som taxichaffisar, städare ,pissmojsförståndare, maffia.
På precis samma nivå som i USA på 30-talet! Politiken ligger fast, tala väl om invandrare men skit i hur de har det! Skit i hur svenska arbetare har det också!

Inget är nytt i historien tyvärr, allt upprepar sig men på olika platser på jorden!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Studenter! Varför gör de på detta vis?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: