Ska de extrema männen ta över i Egypten!

08 december 2012 at 8:30

Det extrema manssamhället!

Islamisterna vann valet i Egypten med 51 % av rösterna, främst röster från landet och då med den fattiga befolkningen som i majoritet la sin röst på detta parti som vill införa islam som statsreligion.
Exakt samma väg som Irans befolkning valde efter revolutionen mot Shahen. Europas vänster stödde de religiösa ledarna på ett naivt sätt som de flesta ångrar idag.
Samma vänster stödjer Hamas idag och inser lika lite som på 70-talet vad ett sådant stöd leder till.
Khalid Mishal har återvänt till Ghaza och han liksom hans vänner i Egypten , muslimska brödraskapet, manar återigen till krig mot Israel. Israels befolkning skall dödas ljuder stridsropet.

Mishal håller sig med goda vänner och här ses han med Irans president som också förser Hamas med raketvapen som används mot Israel.
Att stödja Hamas är att direkt ställa sig på folkmördares sida och måste betraktas som medhjälpare i det kommande folkmordet.

Bilderna visar som vanligt att det här är männens värld och islam är en religion som har isolerat kvinnorna från allt inflytande. Kvinnor finns med på ett hörn, djupt maskerade  men utan inflytande, islam är en apartheidreligion.
Åtskillnad mellan män och kvinnor.
För mig är det en gåta att människor med sk vänsterståndpunkter antingen tiger eller hjälper dessa odemokratiska rörelser och denna osunda religion.

När det gäller Egypten så vore det en stor olycka för alla folk i världen om islamisterna kan ta makten.
Liberaler, vänstern, kristna mfl. kämpar sida vid sida på ett beundransvärt sätt mot mörkermännen i Egypten, samma kamp skulle behövas i åtskilliga muslimska länder inte minst Ghaza.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Varför gör de på detta vis? Morot eller piska, var god välj!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: