Störda unga män finns det gott om!

15 december 2012 at 8:51

Så var det dags igen för massmord i en skola!

 
Ung man skjuter ihjäl elever! Ung man misshandlar! Unga män våldtar!
Det går att räkna upp hur mycket våld och otäckheter med unga män inblandade.
Fotbollshuliganerna i Sverige inte att förglömma.

Dådet i USA kommer att vräkas upp på alla löpsedlar  i morgon och tv-radio kommer att tala mycket om det här hemska och vad de säger ”oförklarliga”!
Hittills har dessa  unga män uppvisat samma mönster när man börjar på i efterhand kolla hur de har levt och betett sig under en rad av år.
Ensamma killar som känt sig utstötta är en vanlig slutsats. Udda personligheter som ofta noga planerat sina mordorgier.
Har överhuvudtaget någon kvinna begått något liknande? Inte vad jag vet för tillfället. Det måste ju finnas flickor som känner sig lika udda och utstötta men ändå inte begår något liknande det vi sett idag.

Mycket kommer att sägas om USA:s urusla vapenlagar men det är inte de som skapar dessa mördare.
Vapen i sig dödar inte utan det måste till en tokfan bakom vapnet, denna diskussion leder bara fel.

Vi har haft dessa skjutningar på många ställen i Europa , inte minst i Finland och de har verkligen inte samma vapenlagar som i USA.
Allt det här måste sökas i det samhälle vi har och hur unga pojkar som växer upp blir eller är skadade i sina hjärnor. Ingen kan ju komma och påstå att dessa killar är fullt normala.

Det rapporteras från alla sk välfärdsstater att särskilt pojkar ofta får mer diagnoser idag över olika handikapp i hjärnan och ingen vet idag varför.
Unga män misshandlar oftare idag på ett mycket grymt sätt sina offer, inte ens gamla människor skonas idag. Se bara på dessa pojkar i Partille hur de gav sig på en pensionär och höll på att sparka ihjäl honom.
Min kompis blev av med höger öga i en grov misshandel för några år sedan och det värsta för honom var på rättegången där de satt och hånflinade mot honom. Det är väl denna sort av killar som kanske också vid speciella tillfällen kan bli dessa skolmördare?

Det är inte bra för oss människor att konfronteras hela tiden med grymheter som pågår i världen. Vi kan inte värja oss längre mot eländet , det fullkomligt väller in i våra hem!
Det är väl inte undra på om olika människor känner sig nedstämda ibland.
Stackars föräldrar och anhöriga till de mördade i USA!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15936293.ab

 
 
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Telia-Felia! Nej till polisens metoder!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: