Höger eller vänsterextrema?

21 december 2012 at 17:17

Oförsonlighet!

 

Åsa Linderborg utsätts för hat efter att ha granskat de höger- extrema sidornas görande och låtande, hemska mail och hotelser i brevlådan.
Oförsonligheten delas jämt mellan extrema höger och vänsterindivider. De har rätten på sin sida anser de och sitter som domare över liv och död vad gäller åsikter. Ibland går de över gränsen och tillgriper våld. Tyvärr så blundar vänstern då när våldet har utövats mot tex Sverigedemokrater.
En egendomlig reaktion som faktiskt säger en hel del om hur de innerst inne tänker. De kan knappast vara demokrater för då skulle de reagera med minst lika stor energi som när Åsa Linderborg blir utsatt.
Vi har nu i många år sett hur vänstern faktiskt tillgriper våld på många sätt, polisen är de som tagit smällen. Politiskt borde vänstern gjort såsom SAP gjorde i början av 1900-talet, aldrig samarbete eller tiga om de som använder våldet som metod vare sig det gäller att  bränna ner McDonalds eller att stoppa andras lagliga möten.
Överhuvudtaget ska alla försök till att agera privat polis fördömas. Om någon organisation för fram olagliga paroller så är det enbart polisen som ska agera. Vänsterns agerande under så många år har präglats av att ”de vet bäst” och de har agerat både polis och domare.
Om man nu ska bekämpa fascister så ska man väl inte heller agera som sådana?

Se noga på dessa två bilder och dra era slutsatser över det tänkande som ligger bakom!

Finns det någon skillnad i tänkandet mot de som begår verbal terror mot Åsa Linderborg?

Det var inte något underligt  att en vänsterrörelse som den Benito Mussolini ledde kunde omvandlas till en fascistisk rörelse med knölpåken i handen! Tänkandet är detsamma men man riktar ibland påken åt olika håll men ofta också åt samma håll. Nazzar och fascister talade jämt om den amerikanska imperialismen och la in rallarsvingar mot kapitalismen. Som bekant gör även vänstern detta!
Tryck och yttrandefriheten måste man kämpa för i stort sätt varje dag och om man menar allvar med dessa paroller så måste man också kunna kämpa för att även de som har motsatta åsikter ska kunna tala fritt!
Där ligger skillnaden mellan demokrater och diktatursvärmarna!

Entry filed under: Uncategorized.

Värna yttrandefriheten- försvara Åsa Linderborgs rätt! Mobbing och nattliga samtal!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: