Hur många?

11 januari 2013 at 11:13

 

Misslyckad politik och de låser polisen i deras arbete!

 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5405434

Ja, polisen säger ju själv här att deras resurser inte räcker till att bekämpa brott och att de inte har tid med alla dessa utvisningar.
Dyrt är det också många gånger, poliser måste följa med på flygplan som flyger kors och tvärs över världen . Ibland ha man fått återkomma med oförrättat ärende eftersom inget land har velat ta emot flyktingen.

Frågan är VARFÖR så många vill till vårt land? Inte kan det vara för att de gillar arbetslöshet. Det kan inte heller vara för att det inte finns bostäder!
Vad har de för uppgifter om Sverige som land?
Skulle tro att det är samma myt som spreds om USA i början på 1900-talet av de svenskar som skrev brev hem och berättade om det ”förlovade landet” där guld och honung flöt och på det sättet lockade fler att åka.
Myten om Sverige med alla bidrag (sant) finns ju som faktor. Barnbidrag när man har barn  är ju unikt i världen liksom bostadsbidraget och utrustningsbidraget för hemmet.
Likaså är ju våra soss-bidrag i jämförelse med andra länder också ganska bra.
De som har levt fattigt i många år tycker ju att de har kommit till himmelriket när pengarna börjar att rinna in i brevlådan.
Jag skulle tänka på detta den dag jag också blev tvungen att sticka från mitt land av olika anledningar.
Skulle aldrig ens komma på tanken att anklaga den enskilda invandraren för att de kommer hit. De som hatar invandrare och ger sig på enskilda och hetsar är i mina ögon enfaldiga.
Trots att jag vet hur läget i världen är så inser jag att vår politik inte leder till det man avser. Tvärtom har vi fått tagit mycket stryk som nation med stora kostnader för polis,kriminalvård, sjukvård osv. pga av för stor invandring.
Man måste kunna ta hand om de som kommer hit på ett vettigt sätt annars går det överstyr förr eller senare. När det är dåliga tider så som vi nu har så får man bromsa invandringen! Komma ikapp med bostäder, jobb osv. Vi kan ju inte leva på luft!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Barn och ”paddor”! Lasse Werner död 77 år gammal!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: