Reaktionärer!

18 januari 2013 at 10:45

fredag, januari 18, 2013

Mörkrets män!

 

Kocken Magnus Johansson var en av många gästarbetare som dödades i en attack mot saudisk oljeindustri 2004. Terroristerna skröt om dådet: ”Samtidigt fann vi en svensk otrogen. Broder Nimr högg huvudet av honom och lade det vid entrén, så att det kunde beskådas av alla som gick in och ut. Vi fortsatte sökandet efter otrogna och skar halsen av dem vi fann.”
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/terroristerna-slar-till-mot-oss-for-vad-vi-ar_7837432.svd  

Norge som nation har åter drabbats av terror och förmodad död, denna gång nere i Algeriet.

Dagens islamister är i sin fanatism och begär efter pengar beredda att ta till vad som helst för att uppnå sina mål.
Islamisterna är likt nazisterna en  cancer på jorden som sprider sig och världens demokratiska  länder måste sätta sig till motvärn. När Frankrike nu gick in i Mali efter vädjande från dess regering så hyllar folket där nere Frankrike.Majoriteten vill inte för liv och pina ha islamister vid makten därför att de vet av egna erfarenheter att det betyder våld och förföljelse av alla andra som inte är islamister.
Kvinnorna är alltid de som får lida mest eftersom de blir behandlade som vilket boskap som helst.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/sadan-ar-gruppen-som-slog-till-mot-statoil_7835022.svd  

Det här är troligen mannen som ligger bakom dramat nere i Algeriet, Mokthar  eller ”den enögde” även kallad. Efterlyst och har ett livstidsstraff över sig men har ända sedan 90-talet hållit sig undan.
Han gick ut på Youtube med hotfulla uttalanden för några dagar sedan där han hotar alla ”otrogna”!
Som vi nu sett så är det ju inte heller tomma hotelser från honom och hans gelikar.
Från Afghanistan till olika länder i Afrika så härjar dessa politiska och religiösa fanatiker som vill införa sharialagar och tvinga folken till underkastelse.
De politiska riktningar i tex Sverige som inte har förstått den egentliga innebörden i islamisters tankar och gärningar och förväxlar deras politik med antiimperialism alá hat mot USA och västvärldens värderingar begår ett mycket stort fel.
Skulle de sätta sin näsa i dessa länder så skulle de slaktas precis som alla andra ”otrogna”  utan förbarmande.
Det är dags för vänstern att göra en analys  vilka som är de reaktionära i världen och sedan dra sina slutsatser vad som bör göras! Dags att välja sina vänner och fiender!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Fattiga barn finns ! Tankar under en promenad!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: