Enfaldiga hatare!

06 februari 2013 at 23:25

Enfaldiga näthatare!

 

http://www.svt.se/ug/ikvall-chatta-om-nathatet

Kvinnor råkar värst ut med alla påhopp av män , ofta unga  och verbalt obegåvade. Riktigt fula i munnen och allmänt hemska.
Jag är glad över att under en rad av år på den svenska sajten Lunarstorm ha kunnat ”sätta”  dit över hundra unga män för hot och förtal. Avstängningen från Lunar och i ett par fall även från det telebolag de använde.
I min kartläggning av dessa unga män så visade det sig att flertalet bodde i små hålor runt om i landet. Ofta påstod de att de var ”nationella” osv. I Norrbotten fanns tyvärr allt för många som var dumma och påstod att de skulle slå mig sönder och samman.
Hot om våld var det vanliga och där skiljer sig hoten mot kvinnor där dessa stackare bakom tangentbordet ofta drar till med sexuella hot.

Frågan är varför just en grupp unga män blir på det här sättet? Finns förstås en o annan kvinna som är lika äckliga men det är inte så vanligt.
Ofta går det hand i hand med förakt för svaghet och rasismen finns nästan alltid med i deras värld.

De utgör en fara för yttrandefriheten, krav på censur kommer att komma förr eller senare av Internet och då har deras agerande kunnat användas av krafter som är emot yttrandefriheten.
http://www.dn.se/kultur-noje/asa-beckman-de-som-hatar-minsta-asynen-av-kvinnor-kommer-att-fa-allt-fler-att-ha

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Bra film! Alternativradion Malmö!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: