Männens våld!

10 februari 2013 at 10:16

Manligt våld!

 

http://www.sydsvenskan.se/malmo/man-fornekar-avsikt-att-doda-sin-hustru/

Som alla vettiga människor så tycker ju du också att den här mannen måste det ju vara något fel på i huvudet. Nej då , konstaterar rätten efter undersökning, mannen lider ej av någon sjukdom i sitt ”huvud”!

I går kväll när jag såg filmen ”hämden” så fanns det en man med i filmen som var urtypen av man som det inte går att tala med, han bara tog till våldet.
En bilmek som alla var rädda för och hans framtoning som våldsman var fantastiskt spelad, ja så trovärdig så man satt och avskydde honom.
Eftersom det misshandlas och slås ihjäl ca 20 kvinnor om året i Sverige så finns dessa män inte bara i filmens värld. Överhuvudtaget har antalet svåra misshandelsfall så stora tal att polisen inte hinner med att åtala, många undviker att anmäla dessutom för de vet att inget händer ändå.
De gäng som finns välbeväpnade idag har ju också en framtoning som är grotesk i vanliga individers ögon! Kolla bara på de foton som finns i pressen av tex Hells angels!

 

När dessa osympatiska män kommer och hälsar på för att driva in en skuld så skrämmer de slag på andra genom blott sitt utseende.

De som i vuxen ålder har kvar sitt tänk från sandlådan att allt kan lösas med våld ställer till med ett elände i vårt samhälle och oftast är det kvinnorna som får lida mest.

Frågan är också varför vissa kvinnor just dras till den här sortens våldsbenägna män?
Härmed inte sagt att de har sig själv att skylla när de misshandlas eller slås ihjäl, det är ALLTID mannens fel när han slår!
Ansvaret ligger helt och hållet på den som slår!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Skandal att inte släppa Sture Bergwall! Ett samtal med okänd!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: