Kvinnor är lovligt byte

01 mars 2013 at 11:46 1 kommentar

 
 
 

fredag, mars 01, 2013

Sorglig läsning återigen, dessa jävla dumskallar till män!

 

”Den kvinna i 45-årsåldern som sköts i Västra Frölunda tidigt på fredagsmorgonen har avlidit, uppger Expressen. En man har gripits för dådet.”

Återigen ska man tvingas att läsa detta hemska som män ställer till med.
De dödar, skövlar, plågar, våldtar…..alltid en massa skit i sin f-b idiotinställning att de ska vara jordens odödliga härskare  !

Unga män tror att man kan uppföra  sig hur som helst idag och det måste ju utgå från den uteblivna fostran de fått från sina föräldrar.

Passa på att läs det här också:http://www.svd.se/kultur/hur-ska-vilsna-unga-orka-sta-emot_7955698.svd

Där får man också exempel på hur en del uppför sig på internet!

Det är också ett exempel på bristande fostran av sina barn!

Allt utgår från barndomen och hur föräldrar talar och berättar för sina barn om moral och våld. Om man luftar idiotåsikter under hela barnens uppväxt så formar man sina barn till det vi ser idag.

Flickor  tar dessvärre i jämställdhetens namn efter det dåliga män uppvisar idag, våldet mellan flickor är idag på en nivå som ingen trodde var möjligt.

Vänstern kan inte svära sig fria från det här heller med sitt predikande av ”klasshat”! De lär sina barn en ton som leder fel!
Det är därför så många mår illa av att höra deras hatfyllda tirader fyllda av gnäll och elände.

Världshistorien har ju också uppvisat vart hat leder , behöver ju bara påminna om Röda Armén  i Tyskland eller deras motsvarighet i andra länder.
Fascismen uppvisar många olika ansikten men våldet älskar de både verbalt och med armarna!
Rött eller brunt våld ger samma effekter på samhället och dess medborgare!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Polishat är fel väg! Teknikens underverk!

1 kommentar

  • 1. Peter  |  03 mars 2013 kl. 11:06

    Maria Sveland nämns i SVD artikeln.

    För ca. 1 år sen så stormade Maria Sveland och ca. 50 anhängare in på ett möte som anordnades av jämställdisten Pär Ström så Södermalm.De som var där upplevde Maria och de övriga som mycket hotfulla och de överlämnade bla en teckning av en penis som var delad på mitten till Pär Ström. Flera av anhängarna konfronterade mötesdeltagarna med grova sexuella anspelningar och verbala generaliserande påhopp. Mot den bakgrunden tycker jag Maria Sveland sysslar med en hel del dubbelmoral med sin nya bok.


Arkiv


%d bloggare gillar detta: