Hur mycket kostar alla brott på ett år?

20 mars 2013 at 16:59

onsdag, mars 20, 2013

Läget är gott i vårt land?

 

 

 

I går så stals en buss i Södertälje och nog f-n satte tjuvarna eld på den efter en stund, vraket återstod att skåda för brandkåren.
Bilar brinner fortfarande i mängder nere i Malmö och skolor fortsätter också att brinna allt medan myndigheterna pustar och tröstar sig med att det minsann inte är lika många som förr!
När polisen skulle ta några tjuvar i en förort här i Stockholm så sätter förortens unga igång med kravaller med eld och stenkastning. Ungefär på samma sätt som man såg igår i dokumentären från de sk Göteborgskravallerna. En dokumentär som helt fokuserade sig på en kvinna från sosseadeln som minsann för resten av livet misstrodde poliser och samhället.
Inte ett enda ord om huliganer och mordbrännare-stenkastare.
När man inte kan urskilja vad som är rätt och fel ens i vuxen ålder då är det illa ställt i ”planeten”!

Dessa som tror att kampen för ett bättre samhälle går genom stenkastning mot poliser eller att slå sönder saker, de har inte mycket gemensamt med arbetarklassen.
Arbetarrörelsen har alltid tagit avstånd från ”maskinkrossare” och insett att anarkister inte har något att tillföra i kampen för ett bättre samhälle.
Under sextiotalet fanns det allt för många som skönmålade de kriminella med sina förklaringsmodeller att ”tjyvkapitalismen” minsann ställde till det för människan och så ”tyckte man synd om ” dessa stackars offer.
När man själv blev grundlurad och skinnad in på bara kroppen av ”vännen” som var en brottsling då var det inte så skoj längre.

Så här såg vår parkeringsapparat ut idag, någon har varit på den på samma sätt som vårt sophus som ofta är uppbrutet.
Nej, kriminella är ingenting att försvara! Vissa ska bara låsas in för lång tid, allt snack om vård är på en psykopat omöjligt.De kan inte bli ”friska” därför att deras hjärna är obotligt skadad!

Undrar hur mycket alla brott kostar oss skattebetalare varje år?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Männens bröl! Ångest!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: