Stackars ungdomar!

24 mars 2013 at 12:17

De nya facisterna!

 

När man studerar den revolutionära  syndikalismens  historia så stöter man ju naturligtvis på Mussolini och hans samarbete med ledande Italienska syndikalister . Benito Mussolini var ledande socialist och närmade sig vad vi idag skulle kalla ultravänstern i sin framtoning. Sorels våldsinriktade syndikalism föll Mussolini på läppen och i det skedet så började han sitt samarbete med de syndikalister som kom att  kallas ”nationalsyndikalister”!
Mussolinis kamp mot ”fega” kommunister och socialister tog sin början och hans nya parti uppstod med spöknippet som symbol.
Föraktet för demokratin blommande ut och våldet mot motståndare påbörjades. Ingen yttrandefrihet för ”fienden”!
Allt detta finns att läsa i historieböckerna men som bekant så intresserar sig inte den svenska skolan sig för historia längre och lämnar eleverna till en historielöshet som är farlig.
Ungdomar på vänsterkanten ropar fascister till höger och vänster när de inte ens vet vad en fascist är för något.
Vad vi såg igår på Stora Torget igår i Malmö från olika vänstergrupper ÄR fascism på klassiskt sätt, allt finns med från Mussolinis lära!
 Hot,våld,skrämsel,förakt för demokratin osv. De tar lagen i egna händer på exakt samma vis som lärofadern i Italien på sin tid.

Mao utnyttjade samma slag av fascism när han uppmanade ungdomar i Kina att ta kamp mot partiledningen. Fullständig oreda uppstod och våldet var den ledstjärna som ungdomarna i de röda gardena följde.
Kommunismen, nationalsocialismen och fascismen har mer gemensamt än vad de flesta är kunniga om. Många har en tro på att det råder vattentäta skott mellan dessa tre ismer men all samtida forskning har påvisat likheter som är mycket stora.
Den socialistiska statsapparaten  fungerade tämligen lika i dessa samhällen som uppstod. (Kina idag är också ett lysande exempel på nationalsocialism under ledning av KKP)

Unga förvillade aktiva borde få lära sig mer om hur en demokrati fungerar med yttrande o tryckfrihet och demonstrationrätt.
Om vi i grundlagen har inskrivit rätten till att demonstrera så ska ingen ta sig rätten att varken störa eller försöka stoppa andras lagliga demonstrationer.
De som gör så följer enligt min mening en gammal fascistisk tradition som vi måste  bekämpa.

Entry filed under: Uncategorized.

Kravaller! Progglåda!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: