Medborgarskapet kanske ska vara på prov?

10 april 2013 at 11:09

Malmömaffian slår till igen!

 

När jag bodde på Östra förstadsgatan i Malmö så såg man ibland hur fönster var sönderslagna på vissa affärer och krogar.
En kille på det härbärge jag jobbade på berättade för mig att det fanns en liga som ”beskyddade” vissa gators afärsinnehavare. Om de betalade ett visst belopp så skulle deras fönster inte ”gå sönder”!

För en krog eller affär är det till slut en mycket stor kostnad att sätta in nya fönster, försäkringen har mycket stor självrisk.
Bilden ovan är ny för idag men skillnaden mot förr är att man spränger bomber för att skada.
Vilka gäng som håller  i trådarna idag vet nog knappt ens polisen men man får hoppas att deras spaningar ger resultat.
Malmö och särskilt Södertälje har stora likheter i befolkningssammansättningen och brottsligheten ser rätt lika ut också.
Uselt med jobb för killar med dålig skolunderbyggnad och det i sin tur genererar brottslighet.
Detta är ett mönster välkänt från all forskning om kriminalitet världen över. USA har ju kartlagt denna typ av kriminell verksamhet ända sedan 20-30-talet.
Unga invandrare som sluter sig samman utvecklas från enkla rånarligor till mer avancerade brottssyndikat. I Södertälje har man ju lyckats att både kartlägga och häkta stora ligor.
De mer avancerade ligorna har slagit in på ”sjukvården” där de öppnar firmor med halva släkten anställd . Dels som ”sjuka” och dels som vårdare.
Fina reformer från samhället riskerar att förstöras av dessa samvetslösa människor som inte har någon känsla för vårt land eller fair play!

Polis och samhälle måste öka sina kunskaper om dessa kriminella så att det går att ta fast dem samt fängsla dem.
Är det dessutom kanske för lätt att bli svensk medborgare idag? Man borde ju kanske kunna genomföra ett provmedborgarskap som kan förverkas vid grov brottslighet?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Min fd svärmor! Apartheid mot kvinnor!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: