Protester mot brottsligheten från Eskilstunas (S) politiker!

03 maj 2013 at 21:28

Protester mot brottsligheten från Eskilstunas (S) politiker!

 

– Det kanske är så att Sverige har en naiv inställning till det som sker och då är justitieministern och Rikspolisstyrelsen rätt institutioner att vända sig till. Det är den nationella nivåns ansvar att stifta de lagar som ger medborgarna de skydd de har rätt att kräva, säger han.
Brevskrivarna vill att statsmakten avdelar särskilda resurser till orter som har utsatts för omfattande grov brottslighet. I sammanhanget nämner Pär Eriksson städer som Borlänge, Södertälje, Malmö och Eskilstuna.
– Om du får en stad där det råder otrygghet då kommer både företag och människor som vill flytta hit tänka efter en extra gång. I den meningen handlar det inte bara om enskilda individer utan om Eskilstuna som ort. Det här angår oss alla.
Jimmy Jansson menar att det är rättstatens själva princip som är under attack.
http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1767073-har-vadjar-eskilstuna-om-stod-fran-rikspolischefen

Eskilstunas socialdemokratiska politiker har fått nog av kriminalitet. De sällar sig till Malmös och Södertäljes uppfattning att nu får det vara nog.

En sak som de inte säger och det är ju att i samtliga dessa städer så finns det en majoritet av invandrarkillar i ligorna.
När man säger som det är då törs f-b mig ingen varken diskutera eller ens högt reflektera över VARFÖR det är som det är.
Jag har i ett otal bloggar skrivit om det här men ofta så råder dödstystnad eller så blir man påhoppad med påståenden om att man är höger om högern.

Tja, det är då för märkvärdigt att det just är i tre städer med genuin sossemajoritet som protesterna kommer. Är de också stående höger om högern?

Polis, åklagare och fängelser vet ju vilka det är som åker fast så det är ju inte mycket att diskutera.
Diskutera istället vad samhället ska göra för att slippa det här eländet!
Ge konkreta råd istället för svammel om ett orättvist samhälle.

Börja gärna med den svenska skolan och hur den fungerar på dessa orter.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Är du otrogen? Utvisa ej!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: