Lögner och halvsanningar!

15 maj 2013 at 21:46

Jag trodde på Sveriges Radio!

 
http://www.svt.se/ug/jag-trodde-pa-journalistiken

Det är trist när sanningen uppdagas och särskilt trist när radions P1 och Konflikt avslöjas in på bara kroppen.
Rent obehagligt var inslaget där en ”kulturjournalist” medverkade med sina fullständigt extrema åsikter. Det märktes att han har Åsa Linderborg som chef, samma slags andas barn som tar till allt svulstigt man kan tänka sig för att komma åt en hederlig kille som ger järnet för att hjälpa människor på flykt från Somalia.
Det var fint att höra hur de tog avstånd från sprätten på Aftonbladet !

Trist för Amun att behöva uppleva dessa svek från svenska journalister. De satte hennes liv i fara med sina dåliga reportage.
Alla undersökningar har visat att allt för många journalister står till vänster i politiken och jag kan ana var en hel del av journalisterna på Konflikt befinner sig på den politiska skalan!

Det är ett trist kapitel att man inte kan lita på journalister!  Man kan gissa att dessa använder sig av metoder för att tillrätta- lägga ”sanningen”!

I den socialistiska världen och bland många socialister vill man se världen på sitt sätt och kopplar greppet om ord och åsikter.
Berlinmuren på sin tid hette i socialistisk språkbruk för ” skyddsvallen mot fascismen” och liknande.
Joakim Thåström och Ebba Grön  sade sanningen i låten ” Die Mauer” , östtyskarna mördade folk vid muren och inget annat. De fängslade hela sitt folk!

Nu gick Uppdrag granskning igenom en del fall av smutskastning mot enskilda individer som inte höll inne med sina åsikter och det är verkligen den svenska fegheten att inte ta en riktig diskussion som uppvisades.
Man förvränger vad den enskilde säger och lägger åsikter i munnen på dem.
Uppdrag granskning är ett program som vi inte kan vara utan i vårt land och Janne Josefsson och hans medarbetare är demokratins värn.

Slutligen vill jag återigen uppmana socialdemokraterna att sparka hela kulturavdelningen på AB och anställa hederligt folk istället för dessa propagandister som häckar där nu!

Entry filed under: Uncategorized.

Elever, föräldrar och skolan! Kvinnors löner måste höjas!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: