Ett delat samhälle!

23 maj 2013 at 8:20

”Uppdelat samhälle”!

 

 

Att bo i ett sk uppdelat samhälle med bättre och sämre stadsdelar kan genom vilka som bor där vara bättre eller sämre.
Bilden högst upp visar människoavföring utanför min dörr och hiss i ett hus på Hårdsväg 26 i Rosengård.
Jag tog en tonåring rakt i detta ögonblick och fick tag i honom i nackskinnet.
Däremot fick man aldrig tag på den eller de som tuttade på vår källare i huset tvärs över gatan när vi bodde där, tillika Hårdsväg.
I flera månader såg vår källare ut på detta sätt och stanken upp i lägenheterna var vidrig. Vi flyttade!
Jag växte  upp i ett brukssamhälle där minsann staden var uppdelad i bättre och sämre. Överklassen med disponenten i spetsen byggde stora villor på bästa området och det var nästan inte tillåtet att ens gå dit och titta.
Arbetarna fick hållas i sina förlängda statarlängder.
Staden bestod av över hälften med invandrare men några bråk eller bilbränder existerade inte.
Vi accepterade sakernas tillstånd och knegade på och däri ligger skillnaden mot de förstäder med invandrare som finns idag. Det finns inga arbeten utan man går och drar benen efter sig i väntan på sitt bidrag.
Samhället har inte kunat lösa dessa problem och gör felet att släppa in ännu fler till dessa förorter! Om nu gruvorna i norr behöver arbetskraft se då till att flytta upp folk dit där det finns jobb .

Nu är det ju tyvärr som så att de värsta bråkstakarna är unga män som ofta har sökt sig till den kriminella världen och de vill sannerligen inte ha ett vanligt kneg.
En liten minoritet unga killer ställer till detta helvete som folk får uppleva på samma sätt som jag gjorde i Rosengård på 80-talet.
Missanpassade killar som faktiskt skulle behöva straff och vård!
Ny miljö bort från storstaden skulle säkert göra gott också.

De krafter inom främst vänstern med olika ”experter” som försöker att komma åt hela vårt politiska system är ute i ogjort väder.
Frågan är när folket i förorterna ska förstå att de måste arbeta politiskt för att nå förändringar. De kan inte passivt stå bredvid samhället när de nu bor här. Men tyvärr är det allt för många som talar och förstår vårt språk så dåligt så de klarar inte av ett engagemang inom ett parti.
Slutsatsen är ju att det är aldrig bra att klumpa ihop människor i dessa förorter med samma ursprung, de kommer inte in i det svenska samhället och deras barn vet inte var de hör hemma.

Jag valde med min familj att flytta från ett sådant område som med åren blev mer och mer främmande för oss. Språkförbistringen var mycket stor och inte blev det bättre av alla sammanstötningar med mötet av en kultur som gick på tvärs mot allt man lärt sig om demokrati och jämställdhet !
Bränderna, stölderna och bråken var också svåra att hantera allra helst om man har tre små barn.
Hur kul är det tex att komma ner i tvättstugan och se att all tvätt är stulen!

Ju fler som kommer till vårt land och som inte vill anpassa sig efter vår kultur och demokratiska synsätt desto fler sammanstötningar blir det på många plan. Frågan är då om svenska lagar ska gälla eller om man sakta ska anpassa Sverige till deras efterblivna synsätt?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Kvinnors händer är farliga! I slutänden finns bara förlorare kvar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: