SAP:S LEDNING HAR ETT STORT ANSVAR NU!

29 maj 2013 at 13:18

 

 
När man som topp-politiker deltar i utfrågningar och debatter så får man inte slira på sanningen.
När Löfven sätter sig hos pålästa journalister kan han få det svårt och här är ett exempel :
http://madeleinesjostedt.wordpress.com/2013/05/28/lofven-har-fel-om-husby-bibliotek/

Här är en ledare i Svd idag som också anknyter till detta ämne:http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/sudda-bort-din-sura-min-lofven_8218602.svd 

Något jag är allergisk mot är när gamla avdankade ministrar , se förgående blogg om Ylva J, häver upp sin röst precis som inget har hänt sedan de satt i sin regering.

Ylva är ju en sådan typisk politiker som satsat på rätt häst i hela sitt liv för att ta sig framåt. Hon är ju ett paradexempel att lyfta fram men jag vill ändå sätta ordet ”avdankad” på henne.
Vissa människor inser inte själv när det är dags att dra sig tillbaka och göra något annat. När hon blev petad på partikongressen så såg man hur grymt svårt hon hade för att ta denna ”nesa”!

Det är nog fler än jag som tycker att hon borde lämna plats åt någon yngre kvinna inom partiet.

Löfven måste också läsa på bättre och hålla sig med pålästa rådgivare som inte vilseför honom.
Kommer det fler grodor nu ur hans mun så ligger han inte så bra till. Ett faktum är att han inte lyckats att höja (S) siffror så värst mycket.

Däremot finns det socialdemokrater som i försvarsfrågan för en MYCKET bättre politik än moderaterna , se här . http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-kan-inte-blunda-for-ryska-upprustningen_8215060.svd

Moderaterna slirar mer och mer i alla dessa frågor och det är så förvånansvärt. Se bara hur man tar ställning emot att kunna skicka vapen ner till den fria oppositionen i Syrien. Frankrike med en socialist vid makten och England med en konservativ tar ställning för allt medan Bildt går emot.
Moderaterna ser inte ens att Ryssland rustar för fullt och håller på att återerövra supermaktshållningen från fornstora dagar.

Är det något som skulle kunna få mig att byta partihållning så är det försvarsfrågan som skulle kunna vara avgörande för mig!

 
 
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

En usel man! Sjuka järnvägen!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: