Öppet brev till två debattörer!

19 juni 2013 at 8:24 1 kommentar

onsdag, juni 19, 2013

Vem kan man lita på?

 

Läs först det här: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/larare-stalls-pa-bar-backe_8268368.svd   och sedan det här svaret: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vinstmedlen-har-aterinvesterats_8277392.svd

Jaha, sen får man klia sig i huvudet och undra vad som är vad?

De flesta väljer att tro på det som stämmer med deras egen ståndpunkt i frågan.
Detta är ju så vanligt i dagens debattklimat men dessvärre så hamnar man ofta fel då!

Svårigheten är ju att man som läsare inte riktigt kan veta vad som är fakta i målet. Det är svårt att som enskild läsare är få fatt i fakta och jag önskar att journalisterna på tex Svd följer upp dessa olika påståenden och verkligen granskar vem som far med osanning.

Detta uppdrag ger jag nu Brännpunkts chef!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Det är något sjukt i islam! Jag suckar åt Telia!

1 kommentar

  • 1. "Om detta låt oss berätta"  |  19 juni 2013 kl. 14:36

    Med inblick i det hela kan jag säga att inga vinstmedel har tagits ut fran JB. Dock är det en sanning med modifikation att vinsterna har ”aterinvesterats”…i själva verket har de använts till att förvärva ett flertal skolor (t.ex. Galären, Matpedagogerna och 3-4 till). I bred bemärkelse kan man kalla detta aterinvestering men det betyder i praktiken att vinst fran JBs befintliga skolor har använts för att köpa till sig andra skolor i syfte att skapa en skolkoncern för framtida försäljning. Aterinvesteringarna har alltsa inte använts till att förbättra JBs ursprungliga skolor vilket man kan tro da man hör ordet.


Arkiv


%d bloggare gillar detta: