Islamister är aldrig demokrater!

13 juli 2013 at 9:07

Muslimska brödraskapets trosbekännelse är som följer: ”Gud är vårt mål, Profeten vår ledare, Koranen vår författning, jihad vår väg och döden för Guds sak vår högsta strävan.”  

Gårdagens tal i FN av den unga Malala från Pakistan visar också att ett motstånd mot islamismen håller på att formas. Hon sa bla så här:” Kom ihåg en sak. Malas dag är inte min dag, i dag är dagen för alla som höjt sin röst. Tusentals har dödats av terroristerna, jag är bara en av många.”http://www.svd.se/nyheter/utrikes/malala-talar-i-fn_8341592.svd 

Demokratin kan ibland bli till sin egen fiende, se bara Hitlers makttillträde i början av trettiotalet. Mursi i Egypten är ett annat åskådligt exempel där man med röstsedeln tar makten för att sedan  omvandla samhället  till något helt annat än ett demokratiskt samhälle.
Tack och lov uppmärksammade även stora delar av de som valt Mursi hur omvandlingen skedde och satte sig till motvärn i en ny revolution där man tog hjälp av militären.
Läs för övrigt denna artikel av Rojas :http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/diktatur-eller-totalitarism_8343846.svd 

PS Tänk tanken att en ”odemokratisk” militär i Tyskland redan 1933 hade stoppat Hitler då kanske inte andra världskriget hade utspelats!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Ålder? Åldern betyder inget!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: