Hammaren och skäran! Dödens tecken!

01 augusti 2013 at 17:03

Kommunisterna i RS!

 
 

 

Rättvisepartiet socialisterna har funnits i rätt så många år nu. Jag minns dem från 1990-talet då de agerade mötesförstörare när jag var med om att bilda Arbetarlistan i Malmö. De började ursprungligen inom SSU som en fraktion och det blev storbråk då de agiterade för Trotskys version av kommunism. De blev uteslutna och många gick frivilligt. Idag har de öppet börjat uppvisa kommunismen symboler och deras agitation är gammeldags kommunistisk. När jag drog upp om kommunismens förbrytelser idag med en man så slog han ifrån sig och sa att de inte var Stalinistiska men det visste jag ju . Ni är ju en variant av Trotskys kommunism, sa jag och hänvisade till Trotskys förbrytelser i Sovjet bla mord på 3000 matroser i Kronstadt. Ibland försöker dessa kommunister slå blå dunster i folks ögon och framställer Trotsky som en ”snäll” revolutionär.
Inget kan vara mer felaktigt, han hade så mycket blod på sina fingrar. Åkte omkring med ett sk pansartåg  och sköt folk i parti och minut. Genomförde Lenins order om terror mot befolkningen för att sätta skräck i dem.
Att sedan Stalin utsåg Trotsky till sin fiende efter Lenins död och slutligen lyckades mörda honom i Mexico är bara ett av alla de led alla kommunister alltid använder som vapen för att befästa sin egen makt.Det finns inte ett enda land med socialistiskt styre utan att våldet kommer till användning och det är frågor som nu levande kommunister inte vill ta i.
De agerar missnöjespartier och sprider så mycket skit bland okunniga individer.

 

Hammaren och skäran blev en symbol för förtryck och våld och är fullt jämförbara med Hitlers hakkors.Ändå finns det medlemmar i våra vänsterpartier som inte ens drar sig för att tatuera in detta mordmärke !

Samma sak med andra vänstermänniskor och deras förkärlek för Syd-Amerikas bödel, Che Guevara. Såg på t-banan idag en tröja med denna mördare och förvånas över blindheten. Tänk om någon kom med en bild av Himmler  eller Göring, typ samma slag av mördare även om nationalsocialisterna mördade fler.
Che var ju så korkad att han försökte invadera ett främmande land i sin tro på att bönderna skulle resa sig. Överhuvudtaget är det ju så fel att invadera andra länder för att påtvinga dem socialismen. Han fick det slut som han själv gav så många andra. Samma sak med Trotsky! Ont föder ont!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Omvänd rasism! Jag skäms!!!!!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: