Våldet i Egypten!

16 augusti 2013 at 20:12

Islamister = terrorister, varken mer eller mindre.

 

Lika lite som jag skulle ha ställt mig på SS eller Kgb-soldaternas sida kan jag känna någon sympati för bröderna nere i Egypten eller i de länder där de har etablerat sig under annat namn.
De söker våldet och nu har jag suttit och sett på sändningen från AlJazera och det är det vanliga som vi även har sett under årens lopp i våra förorter. Bilbränder, husbränder och våld!
När jag skriver det här så har 16 kristna kyrkor brunnit och plundrats av islamister.
Som bekant så söker en hel del av dessa unga män döden, de blir martyrer och tror att de hamnar i paradiset.
Värre motståndare kan man ju inte få!
Att överhuvudtaget någon civiliserad människa kan känna sympati för denna extrema religion-politik vilken leder till fullkomlig kontroll över människorna med ett regelverk som kommer direkt från medeltiden.
Mursis tid som president blev bara en påminnelse över hur islamisterna flyttade fram sina positioner hela tiden och vreden hos folk i gemen växte.
Statsapparaten ska aldrig sammanblandas med någon religion, sådant har världshistorien sett för mycket av redan. Motsättningarna växer alltid när regeringen använder religiöst förtryck mot sin befolkning.
Brödraskapet är dessvärre mycket välorganiserade och är beredda att offra många människor för sin sak. Samtidigt gråter de krokodiltårar över offren.
Välregisserat från en ledning som inte skyr några medel nu när världens blickar är riktade mot Egypten.
Brödraskapet hade kunnat säga åt sina medlemmar att gå hem istället för att gå ut i motstånd mot polis och militär. Då hade inga offer krävts.

I dagens historielösa värld så är det allt för många som inte förstår vad som händer. Vi har ju tom. en statsminister som svävar på målet och framställer sig som pacifist.
Han har offentligt tagit avstånd från allt våld utan tanke på att ibland måste man ta till våld. Det är ju därför vi tex har haft en fungerande militär fram tills för ett par år sedan.

Vi ska också vara f-b tacksamma över att USA bröt sin pacifism under andra världskriget när de anfölls av Japan. Utan våldet mot Tyskland hade Hitler segrat.
Egyptens polis och militär utför samma typ av våld idag. Islamisterna är dagens nazister!

 

 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Våldets Egypten! Islam och demokrati finns ej!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: