SVD är toppen att läsa!!

20 september 2013 at 10:52

En bra tidning har bredd och framåtseende!

 

Det stormade i Stockholm i veckan om skolan, politikerna hade tagit ett beslut att inte låta barn med särskilda behov få den skola de hade rätt till. Svd och Tove Lifendahl på ledarsidan gjorde som tusentals andra i staden , protesterade!
Nu har man tagit denna fråga på allvar och ändrat sig klokt nog för alla barn.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/att-kunna-backa-visar-pa-odmjukhet_8533752.svd

En tidning som bryr sig om sina läsare publicerar naturligvis artiklar om hälsan och kosten. I dagens tidning så redovisas att Sverige säljer varor med för höga halter transfetter och att regeringen inte har lagstiftat om detta trots ett riksdagsbeslut. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sa-undviker-du-transfett_8536134.svd

Naturligtvis tittar en bra tidning ut i världen och Jenny Nordberg som är placerad i USA skriver alltid intressanta krönikor, idag handlar det om att Sverige är FN:s ”jultomte” med stora pengar i påsen som ingen vet var de tar vägen. http://www.svd.se/nyheter/utrikes/sverige-ar-fns-jultomte_8535780.svd

Motståndare till SVD påstod för ett år sedan att all kultur skulle bort från Svd, ack ja, de hade fel som vanligt. Det är tex  många sidor kultur idag och vid helgen så får man en tjock del med bara kutur. Här är ett prov på kultur av Karin Thunberg som berättar om sitt möte med den nu döde Kristian Gidlund:
http://www.svd.se/kultur/doden-i-sig-skramde-inte-kristian-gidlund_8530450.svd

Jag har haft många olika tidningar under mitt liv , blev ju van från mitt barndomshem att det skulle komma en tidning i brevlådan.
Idag är jag mycket nöjd med mitt val av Svd som fyller alla mina behov hur en tidning ska förhålla sig till nyheter , sanning och livet!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Arga doktorn. Fy för flum!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: