Sekter är farliga!

30 september 2013 at 12:35

Islamistiska femtekollonnen i Sverige!

 
Läs det här och tänk självständiga tankar! http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/vastvarldens-sjalvhat-urholkar-demokratin_8563426.svd 

Talibaner både i Pakistan och Afghanistan utför helvetiska dåd utan större uppmärksamhet i pressen i Sverige. Dessa islamister har kusiner i Afrika som utför avskyvärda dåd. Storheten i att skjuta barnungar i ett köpcentrum i Nairobi är ju häpnadsväckande att skåda.
Än värre är ju det som Johan Lundberg i sin bok ”Ljusets fiender” pekar på, vänstern i Sverige och särskilt den sk ”kulturvänstern”!

Jag har ofta framfört att islamistiska våldsverkare är vår tids nazister. Alltså de bekänner sig till en typ av våldsromantik, hat och rasism.(Hyllar den starke mannen)  Nationalsocialismen och kommunismen har många beröringspunkter politiskt i sin syn på partiets ledande roll och rätten att utöva terror mot oliktänkande. Detta delar islamisterna med socialisterna inom bägge fraktionerna.

Med andra ord så är det ju inte så underligt att vänstern generellt har så svårt att ta avstånd från islamistiskt våld. USA-hatet binder alla dessa åsiktsriktningar samman också.

Det var ju inte enbart islamister som jublade över terrorattentatet i USA 2001, det fanns ju folk som öppet inom vänstern också uppvisade samma moraliska ruttenhet.

De som idag betraktar tex. talibanerna i Afghanistan som ”frihetskämpar”  är i mina ögon enbart människor som har tappat allt förnuft och är  förrädare mot Afghanistans befolkning och i synnerhet kvinnorna!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Lås in tjejen, våldtag henne och slipp straff! Missbrukare ljuger för alla! Även sig själv!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: