De kriminella tar för sig av välfärden!

13 november 2013 at 11:25

 
 
 

onsdag, november 13, 2013

Läget i vårt land!

 
I USA mellan 1920 och framåt så etablerades en maffia med förgreningar in i samhällets alla organ.
Facket, sophämtningen, spel och   bordeller, sprit , ja allting som det gick att tjäna pengar på. Med lite historia och klokhet så måste ju Sveriges politiker ha begripit att risken för samma utveckling skulle kunna sätta igång här också.
 Ikväll slog polisen till i Södertälje igen och en stor härva löses upp nu inom hemtjänsten.En av de större hemtjänstfirmorna visar sig har bedragit kommunen och säkerligen vårdtagarna också. Ägarna har kopplingar till den sk Södertälje-nätverket.
Många sitter i förvar nu och den förra rättegången mot maffian fick ju tas om en gång för många miljoner, dessa herrar och damer vet hur de ska förorsaka samhället kostnader.
 Istället för bankrån har man slagit sig på vård o omsorg och bluffar kommunerna på miljoner. Inget samvete alls och ingen känsla för Sverige som land eftersom man har ställt sig utanför samhället. Påminner om hur bla folk från Sicilien skapade ett samhälle på egna villkor i USA.
Fick ett mail från en gammal vän som ser på vårt samhälle annorlunda mot mig, så här skriver hon:
 ”Bosse, jag anser att det har gått långt med främlingsfientlighet i Skåne. Fruktansvärt att behöva vara rädd för att leva i Sverige bara för sin hudfärg eller religiösa tro. Både du och jag vet detta mycket väl. Inte läge att klyva ord. Tänk så olika vi numera ser på den politiska verkligheten.”
Skulle tro att hon tänker på de röstsiffror SD uppnår i Skåne, i vissa valdistrikt röstar 30 % på SD . Eller tänker hon på de kurder som gravt misshandlade en svart man och hans barn? Sanningen är ju den att de kriminella invandrarna ger bränsle till folks aversion mot utlänningar och tyvärr så drar man alla över en kam då utan tanke på alla skötsamma som finns.
Sverige ska ju naturligtvis fortsätta att ta emot flyktingar som med sitt liv annars får plikta i sina hemländer. Samtidigt måste ju människor få uttrycka åsikter om invandring eftersom det finns så många felaktigheter i denna förda politik. 
I alla länder så finns ju ett tak för hur mycket man orkar med att ta emot flyktingar OCH invandrare. När bostäderna inte räcker till och skolorna inte längre klarar av sin uppgift så måste man ju inse att det inte går längre att öppna upp gränsen. Övriga länder i Europa måste hjälpa till!
Kriminaliteten  kryper ju närmare den ”vanliga” medborgaren i och med att kriminella etablerar företag inom tex vård och omsorg. De senaste årens härvor inom dessa bolag är förfärliga att läsa om.
Skjutna män har blivit vardagsmat i vårt land, igår sköts två till döds igen. Till 95% är det män av ursprung från andra länder som mördar eller mördas!
Min vän från Malmö borde nog vara rädd för denna utveckling också som för med sig så mycket elände och sorg och rädsla.
 
Trist är att SD efter varje såna här händelser ökar sitt röstetal! De som inte vill förstå mekanismerna i vårt samhälle utan bara blundar och går i försvar för  de kriminella gör bara oss vanliga medborgare en björntjänst.Tack till polis och åklagare i Södertälje som gett sig f-n på att bekämpa dessa samvetslösa skojare.
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Snålhet bedrar vishet! Sup broder, sup!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: