Våldet vid demonstrationer är vidrigt!

16 december 2013 at 8:14

Säkerheten vid demonstrationer?

 
”Det är Säkerhetspolisens uppgift att värna samhället mot alla sorters farliga extremister. Det får aldrig vara förknippat med akut fara att ta med barnen till en demonstration mot rasism. Då har demokratin förlorat.”  Expressen.

Tyvärr är det inget nytt det här att polisen inte kan skydda demonstranter. I åratal har det pågått från bla vänstersympatisörers agerande ett busliv mot andra demonstranter. Värre är när man handgripligen ger sig på sina sk motståndare. AFA och RF har ju sökt upp sina motståndare även i hemmet och slagit dem eller passat dem på tex tunnelbanan.
Olika nazistfraktioner har tillämpat samma metoder och dessutom mördat flera personer.
Redan på 90-talet påbörjades våldet markant bla med gatstenen nere i Malmö mot  en polis. Förövaren var denna gång en aktiv syndikalist. Själv höll jag på att bli nedtrampad av en polishäst under en demo mot Kissinger tack vare anarkisternas smällare mot hästarna.
Polisens oförmåga att skydda lagliga demonstranter är ju allvarligt och vi såg ju senast igår hur illa skött deras arbete blev när nazister attackerade folk i Kärrtorp.

Allt våld i samband med demonstrationer måste avvärjas av polisen. Om inte våldsverkare lyder polisen så måste de anhålla dem och ställa dem inför rätta.
Vem det än månde vara som fått lagligt tillstånd för en demonstration måste också få genomföra den. Det är polisens arbete att bevaka och agera om något olagligt påbörjas tex om olagliga slagord eller banderoller reses.
Privatpoliser ala nassar eller vänster är ett otyg som måste bort i dessa sammanhang.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Sjukvården i Stockholm fungerar för mig! Våld är våld!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: