Våld är våld!

17 december 2013 at 11:58

Jag är bättre än dig!

 

För några dagar sedan berättade man på nyheterna att förskolan i Husby återigen hade tänts på och en ledsen chef intervjuades.
I Kärrtorp anföll nazister  en demonstration som var riktad mot dem och bla. en yngre man fick en kniv i ryggen.
När vänstern argumenterar så är det alltid förfärligt när våld används men det besynnerliga är att man skiljer på våld och våld och försvarar till och med  våld mot tex SD.
Vem som tuttade eld i Husby är  ointressant, det är själva eldandet jag avskyr.Det kan aldrig finnas något försvar för att sätta igång mordbränder.

Att överhuvudtaget gå ut med kniv på sig är ju ett brott och de som gör så ska straffas.
Polisen måste bli mer aktiv att visitera misstänka individer, vi får tyvärr finna oss i att samhället blir mer kontrollerande på en mängd punkter.
Nazister med det program de har och den målsättning de har med väpnad revolution borde betyda att samhället borde förbjuda dem och deras verksamhet. De och andra sk organisationer med våld och kriminalitet på sin agenda borde i lag förbjudas och då blir det lättare för polisen att agera.
De skulle då inte kunna demonstrera annat än illegalt  och då är det ju bara att bura in dem.
Vänstern måste också upphöra med sitt våld och överlåta till polisen att agera om något olagligt framförs.
Detta betyder också att polisen i vårt land inte kan få klanta sig så som man gjorde i Kärrtorp, de måste sköta det jobb de har blivit satta att sköta!

Om polismakten fortsätter med sin slappa inställning och inte kan skydda vanligt folk så kommer det att gå illa för vårt land framöver .

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Våldet vid demonstrationer är vidrigt! Läs Ann Heberlein!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: