Biskopsgården!

22 januari 2014 at 21:18

”Lever vi i Sverige”?

 

http://www.svt.se/ug/kanns-inte-som-sverige

Svenskan hade här om dagen ett reportage där invandrare kom till tals och de hade en helt annan historia att berätta än vad journalister och politiker har.
I dagens Uppdrag granskning  sker samma sak, de boende i Biskopsgården i Göteborg skildrar sina liv på ett helt annat sätt än gängse beskrivningar.
När vi som kritiserar den förda politiken som har lett fram till slum, segregation, dåliga skola och hård kriminalitet så får vi höra ofta att vi är främlingsfientliga m.m.
Det är ju tvärtom faktiskt, de som har kokat ihop den här politiken har med berått mod satt invandrare i denna fruktansvärt dåliga situation.
Det är ju bara att lyssna på vad de själv säger, det är ju inte något varken jag eller andra har hittat på.
Massor med ihjälskjutna, två försvunna, skottlossningar mitt på dagen bland barn och massor med folk som aldrig får jobb.
Ingen uppvisar några trovärdiga lösningar på det här som sker snart sagt överallt i våra städer.

Det är ju patetiskt när vänstern hela tiden tjatar om Sverigedemokraterna precis som om de är skyldiga till läget i landet.. ATT SD växer är ju inte heller konstigt på något sätt, när väljarna runt om ser att den förda politiken INTE leder till några förbättringar så hoppas man kanske att en röst på SD ska ruska om de etablerade partierna.
Det vore ju bättre om samtliga partier som har godkänt de senaste fyrtio årens politik började tala om VAD man vill uträtta för att komma till rätta med hur det är i alla förorter där det bor mest invandrare!
Nu väljer man ofta den enkla vägen , dels att skälla på varandra och dels att samtliga skäller på SD!
Gör något istället!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Helvetet i Syrien! Var det bättre förr inom vården av gamla?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: