Mille blev mulad ikväll!

23 januari 2014 at 23:35

Misslyckad invandringspolitik har skapat ett gangstersverige!

 

Igår berättade Uppdrag granskning om alla mord i Göteborg senaste året. Allt handlade om knarkförsäljning och krig mellan olika grupper av kriminella.

Det hinner bara gå ett dygn så sker en avrättning av en hårt belastad kriminell,  Mille Markovics. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18229071.ab

Mönstret upprepar sig hela tiden med killar från förorterna som ofta ser upp till de kriminella som kan tjäna hundratusentals med kronor per månad. Killar som gått ut grundskolan utan betyg och som ingen vill anställa.
När ett hat till samhället som bidrar till att de inte känner något för vårt land och tack vare det också kan leva som de gör.
I Göteborg vet de boende i tex Biskopsgården vilka de är som skjuter men alla är så rädda att vittna och då faller allt i vår trygghet. Frågan gick också till en kvinna som bott här i över tjugo år om hon känner någon samhörighet till Sverige eller hur nu orden flöt. I varje fall så kunde både hon och andra som trots att de var födda här inte känna sig delaktiga i samhället.

Detta är ett tema som återkommer överallt från förortsfolket, de känner sig glömda och utanför. De som lyckas är de som kan ta sig från förorten och dessutom skaffar sig polare bland svennarna.
Jag minns hopplösheten  bland de jag kände i Rosengård. När vi hade flyttat ner på stan till en HSB-kåk så flyttade det in familjer från Rosengård  och jag frågade dem hur de såg på flytten från denna stadsdel. Alla sa samma sak, de ville inte att deras barn  varken skulle bo där eller gå i skolan där eftersom de då inte skulle få någon bra framtid i Sverige.
Våra barn måste få chansen att lära sig svenska ordentligt och kunna plugga!

Det är ju ett underbetyg åt den förda politiken men tyvärr så fattar inte de som har kokat ihop det här vad det är frågan om.
De går omkring och känner sig ”snälla” över att ha varit så bussiga och låtit dem komma hit!

Sen att det går på tok med allt för många är något som det inte ska talas om.

Om inte DET är rasism så vet jag faktiskt inte vad det ordet då betyder.

Visst har det varit bekvämt för många svenskar att slippa undan att ta städjobb, diskjobb , närbutiker (med 20 timmars arbetsdag) ,taxi och bussjobb osv.

När gangsters skjuter ihjäl varandra så får man höra lite slött ”att så länge de skjuter varandra så kvittar det”!  Snacka om en razzeattityd med sådant snack!

Trist är det i alla fall att få uppleva hur vårt land har blivit ett eldorado för kriminella.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Var det bättre förr inom vården av gamla? Jag skäms!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: