Kaos inom psykvården!

08 februari 2014 at 10:02

Kaos i psykvården!

 
Jag har under en längre tid försökt att få till stånd en debatt på hederliga villkor angående följden av den invandring Sverige tillåter. Frågor har ställts om den bostadsbrist som vi framförallt ser i våra stora städer och bristen på sjukvård i vissa sektorer.
Om man ökar Sveriges befolkning med en stor summa invandrare så borde det ju ha något att göra med tex bostadsbristen har jag framfört men ingen vill medge detta.
Samma sak har jag hävdat om sjukvården och då främst krispsyk. När jag påstått att många som kommer hit är skadade genom sina hemska upplevelser och att de står på kö för behandling och på det sättet även drabbar inhemskt skadade personers vård så ekar svaren tomt.
Idag skriver Dagens nyheter om problemet inom sjukvården och där sägs det jag talar om helt klart i denna artikel: http://www.dn.se/nyheter/sverige/personer-med-svara-trauman-nekas-vard/

Hur vore det om någon som kan bostadsmarknaden kunde stiga fram och berätta att 2+2 verkligen är 4!
Hur många har anlänt de senaste tio åren och hur många har flyttat från landet repektive avlidit. Hur många bostäder har det byggts? Vi har datasystem som håller koll på allting så politikerna ska kunna ha koll på att de får rätt svar , alltså 4!
Men hur ser verkligheten ut? Jo, brist som idagens lägen inte ens går att bygga bort.
Svårt med mark, svårt med pengar, svårt med arbetskraft osv. Allt medan befolkningen ökar markant genom politiska beslut.
Jag var med på en konferans i riksdagens gamla sal för ett antal år sedan, där fanns bla Malmö kommunala bostadsboag (MKB) med och berättade om Rosengård. Redan då var en katastrof i boendet synlig, i lägenheter för en familj kunde det bo flera familjer . Barnen fick sitta i trappan och läsa läxan för det fanns ingen plats för dem inne. Idag är det ju inte bättre enligt de rapporter som kommer då och då från myndigheterna.
Är den här förda politiken verkligen att vara human och att föra en invandrarpolitik som syftar till att vi alla ska få ett bättre samhälle?
Svaret får vi bla. i det som står i DN idag och de frågor som man kan resa omkring vad som ska hända med de människor som mår dåligt. Ett visst svar skrev tidningarna om tidigare i veckan, självmorden bland de som mår dåligt ökar de får inte den vård de skulle behöva.

Eller det som heller aldrig belyses ordentligt, kriminaliteten bland invandrarungdomarna.

Det är ju inte snatterier längre utan grova våldsdåd där ingen gnutta till empati finns, Oerhört råa mord på både unga och gamla.

Vi har partier som inte ens vill ha en debatt om dessa frågor därför de tror att då skulle man bara gynna rasistiska och främlingsfientliga krafter. En felsyn som leder till mullvaderi och rykten. Folk läser och funderar över vad det är som händer, det snackas på jobbet och i stugorna.

Jag har alltid trott att demokrati ska vara öppenhet och debatt men då måste jag också påstå att i vårt land så råder inte denna sorts demokrati. Här ligger locket på, vissa frågor ska inte diskuteras utan de ska tystas ner. 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Vit och man? Sannningen är farlig ?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: