Sannningen är farlig ?

13 februari 2014 at 14:10

Konsten att beskriva sanningen!

 

Mohammed skjuter ner Muhammed någonstans i Sverige ! Ofta är det knarkaffärer och ”områden” som bidrar till dessa skjutningar.
I vissa förorter så pågår hela tiden en brottslighet som vi inte kunde ana för femtio år sedan. De kriminella är mycket mer brutala idag än vad vi tidigare upplevt i vårt land. En del kommer från länder där de upplevt mycket svåra förhållande med död och elände och man kan anta att hela familjen lider av skador som skulle behöva få bot.
Barnen i många familjer har det svårt med skolan och genom att inte ha sin skolgång ordnad , de skolkar osv så får de inga betyg.
Allt det här är känt men när man påtalar dessa förhållanden eller att unga killar i dessa förorter är kriminella så får man ”bannbullan” över sig och SD-spöket kommer fram.
Ӏr du SD-are?
Samma sak gäller när någon tar upp om ”hedersvåld” och vågar tala om vilka det främst är som brukar detta brutala våld  inom sina familjer.
Om man inte förmår blottlägga de problem som finns i vårt samhälle så kommer de att fortsätta att leva sida vid sida med det ”vanliga” samhället.
Människor som vill sopa alla problem under mattan finns det allt för gott om , tyvärr.
Hela tiden så växer SD och andra krafter som vi inte vill ha och de får chansen just genom tystnaden om vad som verkligen händer i vissa förorter.Det blir ”Uppdrag granskning” och liknande program som berättar för folket allt medan politiker av olika slag inte har ett enda vettigt förslag att komma med för att bryta den här otrevliga trenden.
Om man ställer frågan om Sverige och invandringen och undrar om vi orkar med ännu fler med problem i våra skolor och förorter så måste man ju få ställa den frågan utan att bli ”nazzeförklarad”! Arbete, sjukvården,bostäder?
 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Kaos inom psykvården! Fönsterbytet är igång nu och ger mig tankar om de unga!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: