Antidemokratiska krafter på Eskilstuna-skola!

15 mars 2014 at 13:45

När man hyllar det odemokratiska!

 

http://folket.se/asikter/debatt/1.2206567

I Eskilstuna ville MP ha en debatt med SD inför eleverna på St Eskils skola (fd Högre allmänna läroverket). Hot från vänstern stoppade debatten och en del hyllar detta. Mikael Wiehe fanns på plats och menade att skolan och eleverna har utfört något stort och bra.
Läraren på St Eskil, Christer Bergströms inlägg som publicerades i tidningen Folket talar ju för sig också hur individer från vänstern ser på yttrandefriheten.
SD är ett parti i riksdagen, många har valt detta parti och de har samma rätt som alla andra att få delta i debatter. Vänsterns företrädare visar på ett klart och tydligt sätt hur de ser på andras åsikter, de vill förbjuda. Om man studerar samtliga sk socialistiska länders historia de senaste nästan 100 år som gått så ser man ett tydligt mönster av samma tänkande. Förbjud misshagliga åsikter! Sätt människor i fängelse därför att de tycker olika. Skjut  dem!
Samma tankar som Putin i Ryssland förvaltar från Sovjetunionen. Förbjud homosexuella osv.

Vänstern tänker inte längre än näsan räcker, i ett framtida samhälle kanske de utestängs från debatten? Alla försök till att tysta SD bidrar enbart till att stärka dem och det är dessa mekanismer som fått många att rösta på dem. Det är människor som känner sig utanför samhället av olika orsaker. Arbetslöshet, sjuka osv.
Många arbetare röstar på SD därför att de känner sig maktlösa och när då SD hindras från debatt såsom i Eskilstuna så ökar sympatierna för detta parti. Man känner igen sig!
Att agera totalitärt imponerar inte på mig därför att jag då ser likheterna just mellan kommunismen och nazismen!   http://www.svt.se/nyheter/regionalt/svtsormland/politisk-debatt-stoppades-av-sakerhetsskal  

Ett utmärkt reportage från Eskilstuna och den stoppade debatten mellan MP +SD! Vem som står för demokrati och yttrandefrihet framgår ju helt klart, det är ju bara att lyssna. Att skolan kryper bakom vissa vänsterelever och på detta sätt inte kan ta sitt ansvar för att skolan ska fungera demokratiskt är illa. Lika illa att lärare där har en odemokratiskt inställning. St Eskil har traditioner av öppenhet, kfml fick ställa upp i skolvalet på 70-talet trots att de var Stalinister. SKP fick vara med på utfrågningar i stadens skolor trots sin antidemokratiska inställning. Så måste också SD behandlas i ett demokratiskt samhälle, skolan har ansvar för att lära sina elever demokrati.Åsikter måste få brytas mot varandra. Jag tänker inte be några elever på St Eskil om ursäkt för att jag pläderar för demokrati, öppenhet, yttrandefrihet och tryckfrihet.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Kan jag få en nakenbild på dig? Åland är svenskt!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: