Idag blev jag grinig!

31 mars 2014 at 16:26

Idag blev jag grinig på ungdomar!

 

Det började redan på Gustavbergs centrum när jag skulle gå ut till bussen, där stod ett tjugotal ungdomar i dörröppningen och blockerade vägen ut. Jag blev tvungen att säga åt dem samt handgripligen putta undan en kille.

Sedan när bussen skulle gå så kom ca 5-6 av dessa ungdomar ombord, med halvtaskig svenska så vräkte den ena ur sig något om ”knolla” till ett par tjejer som satt där. Kände obehaget stiga i mig men tack och lov så steg de snart av vid sin skola efter en mycket högljudd palaver.
Jaha , så satte tre flickor i sjuttonårsålder igång, det är två av dem som syns på bilden. Ett tjatter utan like och lika högljudda som de killar som gått av.
Ena tjejen satt och fläkte upp sig under hela resan och jag såg långa ögon från ett par muslimska kvinnor som kom ombord.
Undrar vad dessa kvinnor tänkte om de här ”frigjorda” brudarna när de ett tu tre efter att ha sett något på sin mobbe började ropa : ”Jag vill ha kuk, jag vill ha kuk”!
 
Jag börjar nog bli gammal som reagerar på sånt här men jag kan inte hjälpa att jag tycker att många unga idag har tappat allt vad stil och hänsyn som ett civiliserat samhälle behöver.
 
 

Entry filed under: Uncategorized.

FI är oklara på viktiga frågor! Självsvält!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: