Nyttiga idioter!

14 april 2014 at 16:35

Nyttiga idioter och andra!

 

http://www.aftonbladet.se/kultur/article18699103.ab

Lenin blir hyllad av Jan Guillou när han tog emot det sk Leninpriset av Jan Myrdal.
Tja , Guillou borde då också tala om att när Lenins apostlar tar över makten i ett land så avskaffar de bokförlag och annan småföretagsverksamhet enligt dogmen ” ur småkapitalismen växer storkapitalismen” !
Lenin var stenhård på den punkten och det innebär att JG Och även Myrdal kommer att förlora sina firmor och förmögenhet.
JG kunde skänka bort prissumman på 100.000 kronor till terroristerna nere i Palestina och det visar ju hur gott ställt han har det.
Är det några som äcklar mig och som får mig att känna ”klasshat” så är det dessa kommunister som i alla år tagit sig fram i vårt samhälle med goda imkomster och förmögenheter.

Redan när vi var partimedlemmar i SKP så märkte man klassskillnaden , dessa män och kvinnor visade ofta sitt förakt för oss vanliga knegare.
De ”satte” oss på plats titt som tätt med allt från ord till handlingar.
Att få uppleva sig som ”dum” är oerhört kränkande och detta satte de i system.
JG:s skryt om dyra vanor var också otrevligt att få se och höra. Hans kartonger med dyrt vin framkastat på ett bord vid ett möte var också ett sätt att ”platta” till oss andra.

Politiskt har allt för många från studentkommunismen hamnat helt fel med Putin som riktmärke idag.
Eller ännu värre med de som hyllar Syriens diktator och hans mördande.

JG och andra kan med sin Lenin som riktmärke fortsätta sin färd mot mer bruna trakter politiskt, ni är ju rätt så nära redan!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Elpistol eller inte? Sveriges nedrustning !


Arkiv


%d bloggare gillar detta: