Otäckt våld i vårt land!

01 maj 2014 at 11:49

När börjar det övergå till massmord?

 

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2357550-ny-skjutning-en-dod

I Göteborg skjuts det friskt sedan ett par år och framförallt i förorten Biskopsgården.
De flesta offer är killar från invandrarfamiljer på samma sätt som det är i Stockholms och Malmös förorter.
Är detta slumpen eller?
Jag har ju ställt frågan åtskilliga gånger till de som inte anser att det finns något problem i våra förorter eller att det är några skillnader i invandrartäta förorter konta andra förorter.
Svar uteblir alltid över deras synsätt på hur man ska lösa alla dessa konstigheter som uppstått med början i skolorna.
Snacket om fler ungdomsgårdar håller inte lika lite som att pytsa in lite mer pengar i dessa områden.
Knarket och de stora förtjänsterna lockar dessa unga grabbar och idag så använder man mord och mycket grovt våld för att främja sina affärer.
Taxiligan i Stockholm var verkligen en ”knäskjutarliga” och det hemska är ju att allt från kändisar (Persbrant tyvärr) till sk vanligt folk köpte kokain från dem och på det sättet håller dessa gangsters under armarna.
Överhuvudtaget ska inte en hederlig medborgare köpa illegala ting från dessa ligor, enligt mig så blir man medskyldig till allt elände som händer.

I Södertälje  har en annan sorts kriminalitet härjat och det är inom vård och omsorg. I veckan så åkte en person inom förvaltningen dit efter att ha hjälpt sina släktingar att blåsa kommunen på miljontals kronor.
Det finns och har funnits en syriansk maffia i staden men även bland kristna syrianer frodas otäcka våldssynsätt som visade sig i Norrköping när två syrianska bröder mördades. Att många inblande i detta stora bråk kom från Södertälje är väl känt idag.
Det hade ju varit klädsamt om de inom vänstern som inte någonsin tar upp dessa uppenbarliga misslyckande i vårt samhälle kunde framföra en åsikt om vad som ska göras.
Vänstern har ju i alla andra frågor en massa svar så varför inte i dessa frågor eller i frågan om hedersvåld mot kvinnor o män?

Slutligen, nu har det skett minst nio mord i Göteborg på kort tid och min fråga är: när övergår det till att betraktas som massmord eller seriemord liksom morden i Malmö av Mangs?

Eller är det så konstigt i detta land att när mord uppenbarligen begås av kriminella knarkhandlare med ett ursprung från andra länder så ska man inte diskutera detta på ett sakligt sätt?

Entry filed under: Uncategorized.

Är försoning möjlig? Vattendelaren EU


Arkiv


%d bloggare gillar detta: