Vattendelaren EU

04 maj 2014 at 10:59

Vattendelaren EU!

 

När man blickar ut över Europa och alla dess länder och partier så lägger man märke till en sak på en gång.
Det frodas en fientlighet mot EU från främst nationella partier i många länder där Frankrike och England får riktigt stora siffror i alla undersökningar.
Men även Sveriges nationella partier har på sina program ett uttåg från EU .

Le Pen i Frankrike vill dessutom gå ur NATO och det är ju helt i linje med deras syn på Frankrike . Det ”mäktiga” Frankrike  ska återuppstå och drömmen om kejsartiden sitter där fortfarande inom vissa skikt av befolkningen.

Rena nazistpartier som tex det i Grekland hyser ungefär samma underliga inställning till sitt land och drömmer om ett ”storgrekland” .

Den nya bundsförvanten till alla dessa partier är ju Putins Ryssland och även Rysslands kommunistparti. Denna otäcka allians avtecknar sig även inom det vi kallar ”vänstern” i många länder. De sluter upp kring det forna sovjet-unionen och sprider samma propaganda både mot EU och Ukraina.
När man påstår att Ukraina leds av nazister så uppkommer en en fråga som inte stämmer och det är ju frågan om EU. Ukrainas regering och nästan samtliga partier vill ha en anslutning till EU och det är ju denna fråga som satte igång kampen mellan de gamla kommunisterna med uppslutning av Putin vid sin sida.
Samtliga andra extrema nationalsocialister i Europa liksom de nationella vill ut ur EU liksom en del extrema Stalintrogna partier.
Om nu Ukrainas regering skulle vara en nazistregering som en del stollar påstår så vore det väl underligt om de ville in i EU?
Propagandan väller på från Moskva och en del svenska vänstertidningar har som sagt var svalt betet från Moskva. Så ”självständiga” var dom!!!

Att extrema partier vill splittra isär Europas stater påvisar deras vilja bara till en omfördelning av gränser i Europa , med andra ord så bäddar de för ett nytt stort krig i Europa.
Tänk på detta när du går till valurnan denna månad, välj inte något parti som är EU-fientligt!
Värna Europas fred! Värna ett öppet Europa! Värna fri rörlighet i Europa!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Otäckt våld i vårt land! Bluff!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: