En stor förlorare!

11 maj 2014 at 9:30

Sanna är en stor ”förlorare”!

 

”Sanna Nielsen fick tre tolvpoängare för sitt bidrag ”Undo” och poäng från 31 av de 37 länderna som röstade. Hon var hela tiden med i toppen.
—  Jag är otroligt glad och jag hoppas att Sverige kan vara nöjda med det här. Jag tycker att Conchita var en värdig vinnare. Det känns väldigt bra det här.
Sanna Nielsen öser beröm över Conchita Wurst.
– Hon står för acceptans och förståelse. Det är väldigt fint och jag tror att det betyder väldigt mycket för väldigt många. Det här är det bästa som kunde hända Eurovision.”http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5859021 

Så som Sanna Nielsen uttrycker sig här visar hur en människa ska vara. Det är så trist att läsa en del inlägg på Facebook  där man tar heder och ära av Conchita och den seger hon vann i omröstningen i melodifestivalen.
Några hatare säger att Conchita inte kan sjunga och sådana uttalanden är ett tydligt bevis på hur sinnet kan förmörkas därför att man avskyr ”annorlunda” människor och andras åsikter !

Putins ande svävar tyvärr över dessa själar ! Överhuvudtaget de som är homofober låter sina hjärnor förmörkas och Rysslands ledare och tyvärr en hel del folk i detta land är förkrympta i själen.

Nazismens och kommunismen ideal lever fortfarande i Putlers land.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Bluff! Mötesfrihet?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: