Ska EU krossas?

27 maj 2014 at 18:27

tisdag, maj 27, 2014

Krossa EU ?

 

Starka krafter ute i Europa och då i synnerhet  i Frankrike och England vill krossa EU!
Varken moderaterna eller socialdemokraterna i vårt land framstår som särskilt EU-vänliga, de har aldrig ”drivit” frågan EU eller för den delen ej heller NATO-frågan.
När jag började resa i Europa på sextiotalet så fanns det oerhört mycket kvar av ödeläggelsen från andra världskriget. Fattigdomen lyste överallt och ovänskapen kom alltid upp i vissa länder.
Tysklands befolkning fick skit överallt, minns hur grekerna behandlade tyska turister med förakt och dålig servering.
Samma sak med fransmän, de jävlades alltid med tyskarna. EU och dess föregångare bildades för att ingen av de forna makterna någonsin skulle kunna hamna i krig med varandra igen.
Alla de som nu vill riva ner EU spelar ett mycket otäckt spel där deras nationella motiv går före allt annat. De vill låsa gränserna igen och att det ska stå passgubbar och poliser vid varenda gräns som det var på 50-talet. Alla nationer ska bli likt den svenska och ha sina egna mynt igen så att bankerna får fina tider med konton och växling igen.
När man har varit ute i Europa och kommer hem så ska man ha fickorna fulla med värdelösa småmynt så som det var tidigare.
Väskor ska öppnas vid alla gränspassager och på natten ska återigen soldater  väcka de resande så som jag var med åtskilliga gånger på tåget ner till DDR!
Allt detta för att hindra den fria rörligheten som nu har funnits i många år. Unga kan söka arbete, studera och pensionärer kan flytta till värmen med fulla rättigheter. Allt detta ska återföras till de olika nationerna.
Med detta system så kommer också ett framtida krig närmare!

De leker med elden alla dessa nationalister , dessvärre ser vi ju också nationalister där det verkligen rycker i högerarmen ! (Hell)

Jag säger bara ” go to hell” !

 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Finland genomgår en förändring! Varför röstar folk på SD?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: