25 år sedan massakern!

04 juni 2014 at 21:18

Massakern på Himmelska Fridens torg har sina försvarare.

 
Ett ovanligt dokument på sin tid men helt rätt. Det gick att ena folk över partigränserna!
 
Men snart kom det mothugg från en grupp sk vänstermänniskor med Jan Myrdal i spetsen. Denne man som har försvarat allt från Moskvarättegångarna till Pol-pots terror i Kambodja.
Denna grupp av människor lider brist på känslor och är faktiskt att jämföra med en skrivbordsmördare av typ Adolf Eichman. De talar om ”SAKEN” och om ”PRINCIPERNA” och då får allt otäckt hända som vi sett de senaste 80-90 åren! Jag påpekade idag att Stalin, Hitler och Myrdal är att betrakta som psykopater bland alla andra skurkar i det politiska gardet.(Men detta censurerades bort av en skribent på Facebook)
Mao och Lenin platsar alldeles utmärkt i detta galleri av känslolösa människor som utfört massmord samt försvarat dessa. Det är lika illa att vara medlöpare eller försvarare av massmord och där skiljer sig inte kommunisterna ett uns från nazisterna !
Det är omöjligt att vara en psykiskt frisk individ för att kunna försvara dessa  illgärningar.
Religiösa fanatiker och politiska fanatiker begår samma typ av avskyvärda terrorbrott och visar inte den minsta medkänsla för sina offer. (Se bara Syrien idag eller Irak-Iran-Pakistan )
 
I vårt land så finns det en grupp sk intellektuella som alltid har stått på tå för Jan Myrdal vilka galenskaper han än har fört till torgs, det är trist att beskåda och faktiskt lite obegripligt.
 
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Varför röstar folk på SD? Dagen D!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: