Ungas fylleri!

11 juni 2014 at 20:24

onsdag, juni 11, 2014

Studentflak och fylla!

 

Igår var jag inne i Stockholm och idag i Uppsala. Ett fruktansvärt oväsen med dessa lastbilar fullastade med studenter där drickande och skrålandet verkar vara dagens huvuduppgift.
Här om dagen stod det så här om ”firandet” i Västerås :

”Efter olyckorna avbröt polisen i Västerås de traditionsenliga studentkortegen genom staden. Alla ekipage beordrades av polis ut från centrum och tillsades att omedelbart lasta av alla åkande.
– Eftersom berusningsgraden är så hög och eftersom två studenter ramlat i gatan har vi beslutat att avbryta kortegen med omedelbar verkan, säger Thomas Gustafsson, ledningsbefäl vid polisen i Västmanland.

”Värre än någonsin”

Studentkortegen går varje år genom Västerås centrum och det brukar enligt Gustafsson vara ganska stökigt. Men inte lika stökigt som i år.
– De poliser som varit ute säger att det är värre än någonsin.
De två studenter som föll av flak fördes till sjukhus för kontroll men ska inte ha några allvarliga skador.”

Idag i Uppsala så åkte poliser och ambulanser rena gatloppet under den stund det tog mig att gå till tåget.
Tydligen råder samma fylleorgier över hela landet och vem som köper ut alkoholen till alla dessa unga kan man ju undra lite över. Är det föräldrarna som agerar langare så är det ju illa.
En student berättade för mig hur hennes kamrater hade kissat på sig och spytt på lastflaket för ett par dagar sedan.
En annan vän berättade att han åkte in med pendeltåget på förmiddagen och där satt det fullt med mycket berusade studenter vrålande i kör ” idag ska vi knulla alla horor”!
Trevligt för andra passagerare att åka med ett sådant tåg med halvt imbecilla unga!

Den föräldrageneration som har ”uppfostrat  ” denna generation med allt dåligt som har uppdagats i allt från dåliga betyg till uppkäftighet och hot om våld förstår nog inte själv vad som håller på att hända med särskilt de unga männen i vårt samhälle.
Egotrippade unga bortskämda män klampar omkring och sprider oro i samhället. Se bara vad som hänt runt om fotbollen och dess svans av ”firmor” och andra huliganer. Vi har fått ett klottersamhälle som är ett gissel att skåda.
Fult överallt !
Cigarettfimparnas land!

Sedan kommer det alltid sk vuxna och går i försvar för allt dåligt med hänvisning till att de är unga, precis som om det skulle ge företräde till att svina ner överallt.
För övrigt kostar det varje förälder som har sin student på lastbilsflaket 1000 kronor.
Dessa pengar borde kunna användas till något bättre.

 

 

Entry filed under: Uncategorized.

Vilket parti i riksdagen stödjer våra soldater? Slakt!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: