Slakt!

12 juni 2014 at 23:51

Otäcka bilder!

 

Verkligheten är otäck och har alltid varit sådan. Men döden bedöms olika beroende på var man bor på jordklotet och i vilken tidsålder man levat.
I det gamla bondesamhället som jag trots allt kommer ihåg lite av så var slakt av djur  ute bland barn och unga vanligt.
När människor hade avlidit så öppnades kistan och man fick titta på den döda. Ibland låg liket ute i vedboden i flera dagar.

När människor spikas upp på kors nere  tex i Syrien av islamister så är det en verklighet som dessa människor har omkring sig.
Vi har i alla våra kristna kyrkor Jesus på korset att titta på !

Alla som går in i en kyrka , ung som gammal,  konfronteras med denna hemska bild ur historien. Nu används denna grymma avrättning återigen av islamisterna. OCH det måste man kunna berätta för de moderna människorna i VÅR värld som kanske inte ens anar att sådant faktiskt händer IDAG!
Alla de stora nyhetsbyråerna och CNN, BBC mfl visar dessa bilder på tv!

Att djur alltid har behandlats på ett otäckt brutalt sätt på de flesta ställen på vår jord är ju också en verklighet att leva med. Alla som äter kött medverkar ju faktiskt till detta otäcka. Mc Donalds och Max och alla andra ställen säljer ju malda likdelar varje dag.
När man går till den stora affären med sitt barn så kommer man ju in i stora avdelningar där det ligger likdelar i rad. Allt från bakdelar till framdelar och revben synliga.
De delarna kommer ju från en sorts fabrik där djuren faktiskt dödas på samma sätt som soldaterna gör i fält med sina offer.
Hanteringen av djuren är ju ofta synneligen otäckt att se från mer primitiva länder än vårt.
Vi har ju lyckats att dölja verkligenheten för våra innevånare vad gäller slakten, och annat ”känsligt” i våra rena fina samhällen.
När USA befriade många KZ-läger i Tyskland så tvingade de civilbefolkningen att gå in och hjälpa till med de mördade som låg i tusental i stora högar. Befolkningen sa alla att de inget visste vad som hänt!

Ska det hända otäcka saker i Syrien eller Irak nu som bara ska döljas? Nej, jag tror att vårt folk behöver ruskas om för att förstå vad islamismen är för något otäckt.
Under andra världskriget så ville vår regering inte att några hemskheter mot judar skulle publiceras i tidningarna. Man rent av hotade redaktörerna med straff om man berättade sanningen om nazismen och alla deras illgärningar. Samma sak under många år med Stalin och Maos excesser med miljoner döda.

I vårt land försöker en del att få tillbaka halal-slakt men sån skit ska vi inte ha här.Jag publicerar några bilder som är otrevliga att se men så här ser verkligheten ut och den behöver visas upp så att folk kan ta ställning till om vi ska ha sådan slakt eller ej.

 

 

Och så kan vi ta en bild från Skåne och slakteriet i Kristianstad:

Och glöm aldrig att hamburgare är malda köttbitar eller varför inte låta oss säga som det är.Kött från kadaver!

 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Ungas fylleri! Sebbe?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: