Ska världen återigen översvämmas av flyktingar från Irak?

21 juni 2014 at 18:11

Den oroliga världen!

 

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/humanitar-kris-vantar-i-irak_3672882.svd

En värld utan jihadister hade varit en bättre värld för de folk som blir plågade av denna extrema muslimska tro. Ja, det hade varit en bättre värld för alla!
Risken finns nu att en ny våg av flyktingar sköljer över hela Europa och då också Sverige som nu tar emot mest flyktingar av alla EU-länder i förhållande till vår storlek.

Utan alla religiösa fanatiker och politiska extrema rörelser hade det inte varit denna massflykt från många länder, framförallt från muslimska länder.

Jag har framfört tidigare att det måste ligga något i den muslimska läran som ligger som grund för allt våld och förföljelse men ingen har haft något att säga på den punkten. Det tycks inte finnas några tankar alls här i Sverige om denna religion utan allt är tydligen bara frid och fröjd.
Jag förstår att liberala muslimer också kan tycka det är orättvist att lyfta denna fråga på det sätt som jag gör MEN det måste göras för sanningens skull.
Vi har ju en mycket brutal verklighet att ta ställning till eller hur?

Hela den muslimska världen har sedan åtskilliga år brutaliserats på ett märkbart sätt.
När man avrättar andra människor så åkallar man Gud och bara det  ger mig rysningar långt in i min själ. Dessa mördare är beredda till vilka illdåd som helst i GUDS namn!

Denna typ av rörelser har vi sett tidigare inom kommunismen där man mördade utan minsta lilla empati, allt skedde i ”den goda sakens namn”!

Denna typ av mördare och dess hantlangare är de farligaste och värsta världen kan skåda och inget tycks hejda dem.

Varför svenska muslimer inte protesterar mer och ställer sig på offrens sida förstår jag inte. De borde gå ut i massdemonstrationer både här och i alla andra fria länder och visa sin avsky inför vad som händer tex i Irak!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Svineri! Vem hjälper SD?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: