Tillåter islam att döda under fastan?

15 juli 2014 at 15:41

Massaker i Afghanistan idag.

 
Ser på nyheterna att en vägbomb tog ca 90 människors liv i Afghanistan. Under årens lopp har man sällan hört några protester från vänstern när massor med människoliv har tagits av islamisterna både i Asien, mellersta östern eller Afrika. Nu när Israel försvarar sig mot Hamas raketer och försök till både mord och kaos då skriker vänsterns företrädare mycket högt och de har då också sällskap av allsköns nazister och andra judehatare.
När socialdemokratiska ordförande Löfven hävdar det som senaste kongressen antog angående konflikten mellan Hamas och Israel då får han så mycket skit av föreningen vänster och nazzar.
Det fullkomligt väller fram judehat på nätet men trots detta så är övervägande läsare helt på Löfvens sida. Då framställer tidningen AB (socialdemokratisk) att Löfven får en folkstorm emot sig, det är ju en präktig lögn.
Hur f-n kan denna tidning överhuvudtaget kalla sig socialdemokratisk? De har sedan en lång tid en massa kommunister som skribenter i allt från nyhetssidor till kulturen.
I övrigt skriver de en massa slask som inte står de engelska långt efter.

Islamisterna varken äter eller dricker under det att solen är uppe men skjuta dödliga raketer och att mörda  är tydligen tillåtet i deras sk lära.
Frågan är också om vi har fått hit så många islamister till vårt land så att de har börjat få inflytande över tankarna hos vissa politiker alá Lars Ohly och liknande skrymtare.?
Man kan ju börja undra?

Entry filed under: Uncategorized.

Musiken i Sveriges Radio (p3-p4 vaken) Adjö Holger!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: