Hemskt med bomber!

22 juli 2014 at 15:09

Nazisterna bombades bort i Tyskland!
De allierade bombade Tyskland stad efter stad eftersom de aldrig gav upp. Hamas i Palestina påminner mycket om de tyska nazisterna, samma fanatism. De offrar hellre sitt folk!

Samma slag av utrensningar med dödligt våld hänger sig alltid sådana rörelser åt! De är totalt döva för kritik och råd från andra.
Hitler satt tillslut i sin bunker och hade aldrig en tanke på att ge upp för att rädda befolkningen. Hitler ansåg att den tyska befolkningen hade svikit honom och därför skulle de offras.
Tänker Hamas i liknande banor?

När bombflyget kom in över de tyska städerna så fanns det ingen återvändo för den civila befolkningen som hade stött Hitler och nazisterna, de fick betala ett högt pris.
På samma sätt får Ghazas befolkning betala sitt pris för att de valde Hamas och att de låter sig behärskas av dem. Bättre hade det varit för dem med Fatah i ledningen trots deras brister.

Krig är grymt och många oskyldiga får offra sina liv. Islamisterna världen över bryr sig inte ett dugg om ett eller flera människoliv. Man måste ju vara totalt blind om man inte inser vad deras kamp går ut på.
Att så många i Sverige trots allt stödjer islamistisk terror är bara ett bevis på hur undermålig man är på att ta reda på fakta.
Men visst är det underligt att vänstern i Sverige stödjer extrema religiösa riktningar. Vad var det Marx sa om religion?

Jag tycker att vänstern borde läsa lite mer och hålla koll på vad de religiösa fanatikerna inom Islam verkligen vill med sin politik.
Att gå omkring och tro att tex Hamas är en fredsrörelse är ju rent bizzart!

De allierade handlade på rätt sätt mot nazisterna och Israel handlar också på det enda logiska sättet.
OM Hamas hade följt fredsiniativet från grannen Egypten vilket Israel var beredd att göra , då hade många människoliv sparats.
Men tyvärr ligger det inte i Hamas intresse, de vill ha offer!
Som sagt var, unga män som dör hamnar direkt i paradiset hos Allah och får sina förmåner där enligt islams lära.

Opium för folket, sa Marx! Jag säger bara vidskepelse och f-b dikt!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Adjö Holger! Flumvänster!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: